Dining Guide szerelem Debreczeni Zita Gianni díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este a Dining Guide díjátadón Gianni pizzázóját a legjobb 10 budapesti street food étterem közé választották. Az olasz macsó, aki hazánkban a gasztronómia területén jelentős birodalmat épített fel, nagyon örült a díjnak, de a nem élvezhette felhőtlenül az estét. Mi történhetett? 

Alig pár napja, a múlt csütörtöki Glamour-gálán jelentette be Gianni és Debreczeni Zita, hogy hivatalosan egy párt alkotnak. Mégsem ünnepelték együtt a szerelmesek Gianni sikerét, Zita nem volt jelen a díjátadó gálán, pedig már nem kell bujkálniuk a nyilvánosság elől.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Gianni kérdésünkre mindössze annyit válaszolt titokzatosan: "Zita tervezte, hogy eljön velem, de végül egyedül érkeztem. De azt nem árulom el, miért nem jött el" - jelentette ki.

Ezek lettek a legjobb éttermek

67
Alabárdos
Arany Kaviár Étterem
Baltazár Boutique Hotel
Csalogány 26
Lacikonyha
MÁK Bistro
Olimpia
Salon Étterem
Zona

Talán a rengeteg finom falat tartotta távol az egykori modellt az eseménytől, és a vacsorázás helyett inkább vigyáz a vonalaira?!

/1503/Gaszt201532410305Vége! Erdélyi Mónika bezárja esküvőiruha szalonjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-erdelyi-monika-bezarja-eskuvoi-ruhaszalonjat-nehez-dontest-hozott-meg.htmlMónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.TV + BulvárOrigoEgzotikus kalandozásba kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150323-bodi-sylvi-modell-egzotikus-kalandozasba-kezdett-sri-lankan-ahol-elefanton-utazott-szexi.htmlA modell éppen Srí Lankán tengeti a mindennapjait, ahol szexi szőke barátnőjével egy elefánt hátára pattant.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVisszavonult Psota Irén már csak pár emberrel tarja a kapcsolatothttp://www.life.hu/bulvar/20150323-psota-iren-a-nemzet-szinesze-mar-csak-par-emberrel-tarja-a-kapcsolatot-bezarkozott-lakasaba.htmlNem mozdul ki a lakásából a 85 éves színésznő, akire állandóan egy ápoló vigyázz és ha rosszul van, azonnal érkezik a mentő hozzá.TV + Bulvár--A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.htmlA ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. TV + BulvárOrigoIstenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigoBulváRAP: "Megszállta a netet Kiszel Tünde terhes fényképe"http://www.life.hu/bulvar/20150322-hegyi-roli-bulvarap-megszallta-a-netet-kiszel-tunde-terhes-fenykepe.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.