Először él nővel a Barátok közt sztárja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
futball színész Színművészeti Egyetem szerelem Pásztor Tibor Barátok közt Robi együttélés karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Tibor, a Barátok közt kőkemény üzletemberét, Schneider Róbertet, Nóra új párját alakítja a sorozatban. A sármos színész annak ellenére lett sikeres a pályán, hogy nem vették fel a Színművészeti Egyetemre.

Pásztor Tibor egy véletlennek köszönhetően lett színész, hiszen sokáig futballozott és már NB1-es csapatban is játszott, amikor választania kellett a színészet és a profi sportolói pálya között.

„Nagyon nehéz döntés volt, pedig akkor már egyértelműen tudtam, hogy Győrből, ahol kezdtem a sportolói pályafutásom, eljövök. Bár szinte azonnal hívtak más csapatba, mégis az érzéseimre hallgattam. Pestre költöztem és a bizonytalan színészi pályát választottam" – mesélte Tibor, aki nem adta fel az álmait.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az egyetemi felvételi egy fura szituáció, hiszen 5-10 percben kell bizonyítani a tehetséget. Ezekben a meghatározott pillanatokban sosem tudtam igazán magamat adni, nem voltam belevaló. Mindig áhítattal figyeltem azokat, akik bejutottak, ők nálam sokkal vagányabb, lazább srácoknak tűntek." – emlékezett vissza a színész, aki végül a Shakespeare színiakadémián szerzett színészi képesítést, majd a Bárka színházban elkezdte pályafutását. Jelenleg szabadúszóként dolgozik, és remek lehetőségnek tartja, hogy bekerült az RTL Klub napi sorozatába.

„Augusztusban kerültem bele a Barátok köztbe, akkor kezdtem forgatni. Szerintem magyar színésznek, nap, mint nap kamera előtt állnia, nagyon szerencsés helyzet. Főleg úgy, hogy szeretnék minél többet filmezni" – magyarázta Tibor, aki a producer váltásról is mesélt (év elején, Kalamár Tamás távozott a Barátok közt éléről, és Rozgonyi Ádám vette át a munkáját)

„Ádám egy igazi úriember, türelmes, kifinomult. Tamást nem volt időm jól megismerni, mert amikor jöttem, ő nemsokára távozott, így nem is éreztem sokat ebből a váltásból. Nyilván, vannak változások, de mi színészek nem sokat éreztünk meg ebből végezzük a dolgunkat" - mesélte a sorozat Schneider Robija, aki karakteréről is mesélt.

„Jó lenne, ha a karakter szerethetőbb oldalát jobban meg tudnám mutatni, és nem csak a gyanakvó, számító, pénzzel foglalkozó embert látnák a nézők. Azt gondolom, a való életemben Robihoz hasonlóan céltudatos vagyok, de lépéről-lépésre szeretnék haladni" – mosolygott a színész, aki a sorozatban egy idősebb nőt szeret, így adódott a kérdés, volt-e már kapcsolata idősebb hölggyel élete során.

/1503/P_szt2015327191634

„Régebben voltak kilengéseim, de idősebb nővel sosem éltem együtt. Jelenleg van párom, Molnár Gyöngyi színésznő, akivel januárban költöztünk össze. Ő az első nő, akivel együtt is élek. Mivel a párom szakmabéli, ezért pontosan tudja, mivel jár egy napi sorozatban szerepelni" – mesélte Tibor, akit reméljük, még sokáig látunk majd sorozatbeli párja, Nóra oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.