Külföldön kezdhet új életet Damu Roland

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
Damu Roland szabadulás TV2 külföld börtön Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönből szabaduló Damut nem sokan várják idekint, de egyik rokona elárulta, ő szívesen látná magánál külföldön.

Rövidesen letölti négy és fél éves büntetését Damu Roland. Unokahúga szerint a családja sosem felejti el Vajna Timinek, hogy börtönbe juttatta a színészt. Roland a húsvétot már azon kevés szerette körében töltheti, akik várják idekint, sőt van, aki külföldre invitálta – írja a Bors.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

„Testvére és édesanyja sem nagyon kíváncsi rá a jövőben. Egyedül az édesapja, az én édesanyám és a felesége várja őt idekint" – mondta a lapnak Zita, Damu unokanővére.

„A többiekkel már mi sem foglalkozunk régóta, és Rolinak sem fáj a feje miattuk. Vannak, akik szeretik őt rajtunk kívül is. Vannak tervei, és az sem titok, én is meghívtam magamhoz őket ide külföldre, hogy akár itt is új életet kezdhetnek, ha van rá lehetőségük, módjuk. De a döntés az ő kezében van" – tette hozzá a kedves rokon.

Nyugi, nem csak a ValóVilág-szereplőkből lesznek énekesek http://www.life.hu/bulvar/20150331-eden-apolka-az-eden-hotel-3-volt-jatekosa-enekesno-akar-lenni.html Az Éden Hotel 3 legutóbb kiesett játékosa hírnevét kihasználva karrierjét építgeti, és ő is énekesnő szeretne lenni, ahogy sok másik valóságshow-szereplő is. TV + Bulvár Origo Éden Ádám máris melleket kapott az arcába http://www.life.hu/bulvar/20150331-eden-adam-az-aranypart-korabbi-jatekosa-es-az-eden-hotel-3-jelenlegi-jatekosanak-eden-beus-tancolt.html Az Aranypart című műsorban megismert Ádám ugyan a barátnőjével költözik be, de már az első estén, míg az asszonyka a hotelen kívül tartózkodik, az új fiú máris Beus melleit élvezhette egészen közelről. TV + Bulvár -- Nem kap az anyai örökségből Győzike http://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.html A Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Kamuszakítás után újra együtt van párjával Jennifer Lopez http://www.life.hu/bulvar/20150330-jennifer-lopez-enekesno-szineszno-ujra-egyutt-van-fiatal-pasijaval-casper-smarttal.html Jennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legkönnyebben visszaszerezni az exet: úgy, hogy igazából ki sem dobjuk. TV + Bulvár -- 10 kilót fogyott VV Fanni http://www.life.hu/bulvar/20150330-vv-fanni-hasa-nem-no-nem-terhes-viszont-jocskan-lefogyott.html Talán nincs is még egy olyan VV-szereplő, akiről ennyire gyakran felröppent a pletyka, hogy gyermeket vár. VV Fanni ismét cáfolja a róla terjengő hírt. TV + Bulvár Origo Adósság vár Damu Rolandra a börtön után http://www.life.hu/bulvar/20150330-adossag-var-damu-rolandra-a-tv2-egykori-sztarjara-a-borton-utan.html Három év után 30 ezer forinttal és felhalmozott adóssággal távozik majd a börtönből Damu Roland. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.