A Jimmy Hotelben fog főzni Zámbó Krisztián

hotel séf Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián szakácsiskolába szeretne járni, hogy az éneklés mellett a Jimmy Hotel séfje is lehessen. 

A szexi testért sokat edző Krisztián egyik legnagyobb álma, hogy saját éttermet nyithasson, ezért szakácsiskolába járna, de egyelőre ideje nem engedi.

Forrás: RTLKLUB

"Jó lenne elsajátítani a főzés minden csínját-bínját, de bármennyire is akarom, az idővel van nagy problémám. Az énekesi karrierem miatt egyszerűen nem tudok ezzel foglalkozni. Hónapokra előre vannak lekötött fellépéseim, azokat nem mondhatom le, mert biztos pénz. A zene most már életem végéig elkísér, mert nagyon sokat küzdöttem azért, hogy elismert legyek a szakmában. Ezek után biztos nem fogom abbahagyni" - nyilatkozta Jimmy fia a Borsnak.

Krisztián éjszakánként gyakran főz, leginkább magyar vagy amerikai ételeket. Ha sikerül szakács papírt szereznie, a Jimmyről elnevezett Jimmy Hotelben tervez munkát vállalni, mielőtt megnyitja saját éttermét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.