Esténként sírva alszik el, és csak a kutyáival beszélget Medveczky Ilona

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Medveczky Ilona félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona hónapok óta bezárkózva él, alig beszél valakivel, mostanában csak a kutyáihoz szól, mert tőlük szeretetet kap, az emberektől inkább fél. 

A táncosnő a FEM3 Caféban mesélt arról, szerinte mennyire megváltoztak az emberek. "Ha nem lennének az állataim, nem is tudom, hogy élnék-e. Na nem adom olyan könnyen fel, mert ennek az államnak nem hagyom ott aranytálcán a villámat. Nincs kilátás, nem látom az alagút végén azt a pici gyertyalángot. És nem az én személyemben, mert annyi idős vagyok amennyi, hanem a fiatalságnak. Mi lesz a fiatalsággal? Mi céljuk van? Elhagyják az országot? Nem lesz egészségügy, nem lesz oktatás. Lassan semmi nem lesz" – panaszolta el Joshi Bharatnak a díva, aki azt is elmondta, hogy szerinte Rákosi idején nem volt olyan rossz a helyzet, mint most.

"Éjjelente és reggelente kegyetlen az érzés. Nincs kinek főzzek egy kávét, nincs kihez szóljak" – tette hozzá a 74 éves táncosnő, aki még mindig bízik a szerelemben, várja, hogy rátaláljon.Az idei Story gálán bemutatta, tánctudása egy kicsit sem romlott az évek alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.