Vastag Csabát zaklatják – az énekes menedzsere drasztikus lépésre kényszerült

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
győztes X-Faktor Vastag Csaba menedzser RTL Klub zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírnak a vérükkel Vastag Csaba női rajongói, az X-Faktor sztárjának menedzsere így kénytelen volt közbelépni.

Vannak rajongók, akik túl messzire mennek és zaklatásba fajul az a fajta szeretet, amit egy-egy híresség iránt éreznek. Vastag Csaba is áldozatává vált ennek, ezért menedzsere drasztikus lépésre szánta el magát.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Néhány, magát rajongónak tartó nő az utóbbi időben átlépte azt a határt, ami szétválasztja egymástól a szeretet és a zaklatást. Ezeket az embereket privát üzenetben szólítjuk fel arra, hogy tartózkodjanak Vastag Csaba rendezvényeinek és privát életének látogatásától. A legkirívóbb viselkedésű négy személyt most szép szóval kérjük meg, ha nem értenek ebből, akkor jogi úton kérünk távolságtartást ellenük. A nevüket nem írjuk le - mert mi tiszteletben tartjuk a magánszférájukat - de ha nem érzik a súlyát a kérésünknek, akkor a közösség és a szervezők segítségét fogjuk kérni, hogy megszűnjön ez a talán egyéb egészségügyi szakemberek segítségét is igénylő állapot!" – írta az énekes oldalán menedzsere.

Nem Csaba az egyetlen

A Life.hu-n olvasható volt, hogy perverz alak kezdte zaklatni Krizsma Gwendolint, az X-Faktor énekesnőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.