pornószínésznő TV2 Mokka életveszély ugrás helikopter Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes mutatványra vállalkozott Aleska Diamond, aki a Mokka élő adásában ugrott ki 600 méter magasról egy helikopterből. Aleskát mindössze egy gumikötél tartotta.

Váczi Gergő a műsorban elmondta, hogy ilyen különleges mutatványra kevesen vállalkoznak, de a vagány Aleskát - akitől eddig sem álltak távol a különleges attrakciók - ez sem riasztotta vissza. Íme a videó a lélegzetelállító ugrásról, ahol azért a negyedik perctől látható, miként hezitál a Aleska, és miként lökik le őt a mélybe:

Gergő, aki élőben kapcsolt a kiskunlacházi helyszínről, transzba esett a mutatvány láttán, még annak ellenére is, hogy úgy tűnt, Aleskát valaki kitaszajtotta a helikopterből. „Hogy ugrott Aleska vagy lökték, az majd kiderül. Lesápadtam nagyon kemény volt" – kommentálta a látványt Gergő.

Judy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--"Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland a jövőjét tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.htmlDamu Roland a szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár--Telibe kapta Kiszel Tünde: A naptárdíva már biztosan nem hervad elhttp://www.life.hu/bulvar/20150406-kiszel-tundet-videken-locsoltak-meg-egy-vodor-vizzel-hogy-el-ne-harvadjon.html'Falusi locsolkodás' címszóval posztolt egy képet Kiszel Tünde, melyen éppen egy vörör víz zúdul rá. Vagyis megnyugodhatunk, Tünci egy ideig még egész biztosan nem hervad el.TV + Bulvár--Az ének iskolája: Szandit időutazásra repítették a határon túli diákok http://www.life.hu/bulvar/20150401-hataron-tuli-diakok-idoutazasra-repitettek-szandit-az-enek-iskolajaban.htmlMegállíthatatlanok a határon túli magyar tehetségek, akikből többen is felvételt nyertek Az ének iskolájába. A TV2 tehetséggondozójának első adásában csak ámultunk a sok remek hangú lurkó hallatán. TV + Bulvár--BulvárRap Hegyi Rolival: VV Dóri mellfizett, azaz szelfit készített a nem is akármilyen melléről: ejha!http://www.life.hu/bulvar/20150405-vv-dori-mellfizett-azaz-szelfit-keszitett-a-nem-is-akarmilyen-mellerol.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei elrappelve nektek, húsvétra, szeretettel a Life.hu-tól.TV + Bulvár--Lola könyve nem lányregény leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150404-lola-enekesno-konyvet-ir-de-nem-lesz-botranykonyv.htmlA fiatal énekesnő, Lola is beállt a sorba: hamarosan elkészül első könyve. Ám ez nem lesz lányregény, se botránykönyv - sok olyan dologra derül majd fény a magyar sztárról, amiről korábban nem is tudtunk. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.