Damu Roland szerény körülmények közt kezd új életet

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Damu Roland szabadulás börtön Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évet töltött a börtönben Damu Roland, akit felesége várt a szabadulás pillanatában. A rács mögött eltöltött idő alatt vette el Edinát, együtt kezdhetnek új életet. 

Damu boldogan jött ki a börtönből, hiszen szerelme, Edina várta, akivel legutóbb csak a beszélőn találkoztak, most pedig végre megkezdhetik közös életüket.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Amikor nyílt a börtön ajtaja, Damu nyakába ugrott és hosszú, forró csókban forrtak össze. A színész a fejére tette a sapkát, majd hamar rájött, hogy semmi értelme a bujkálásnak. A sapkát levéve fordult az újságírók felé. Látszott, a börtönben felszedett pár kilót, és az ismét megnőtt haján az is feltűnt, hogy erősen megőszült. Talán a börtönélet, talán a Tímeával folytatott pereskedés miatt" - írja a Bors, ahol fényképek is megtekinthetőek a színész szabadulásának pillanatairól.

Damu Érdre költözött, felesége, Edina és anyósa házába. A színész családja még szabadulása előtt üzent Vajna Tímeának, Damu pedig állítólag tudni sem akar Timiről. Damut a boldogság mellett nagy adósság is várja szabadlábon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.