Hipochonder bugyiszagolgató érkezett az Éden Hotelbe

bugyi Éden Gyula hipochondria Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este megérkezett az Éden Hotel új játékosa, Gyula. Beköltözése után rögtön furcsa küldetést kapott: rövid időn belül meg kell találnia egy kék műanyag lepke párját. 

Az új csábító, a nyíregyházi Gyula bevallottan hipochonder és tériszonyos. Az operatőrként dolgozó 29 éves férfi azt tervezi, természetével veszi majd le a lányokat a lábukról. Egyelőre eddig még nem jutott el, de egy fiókból kikandikáló bugyit már sikerült megszagolnia.

Ilyen a hipochondria

Rettegés, halálfélelem tölti ki a napjaidat, minden szokásostól eltérő érzés, apró fájdalom vagy testi jelenség megtapasztalásakor pánikba esel, és böngészni kezded az internetet: milyen súlyos betegség támadott meg? Bővebben itt olvashatsz erről!

Beus már a srác első estéjén nagyon szerette volna, ha Gyula megnyílik, azaz zuhanyzáskor leveszi a fürdőnadrágját, erre azonban egyelőre nem került sor. Az erről szóló párbeszéd mindenesetre zseniális.

Judy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--"Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland jövőjét tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.htmlDamu Roland szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár--Jaj, ne! Már csak szerdáig lesz látható Beus az Édenbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-eden-beus-megutotte-eden-adamot-ezert-kizarjak-a-jatekbol.htmlAz Éden Hotel igazi IQ-harcosa, Beus úgy felhúzta magát játékostársa megjegyzésén, hogy gondolkodás nélkül ütött, ezért azonnal távoznia kell a játékból. TV + BulvárOrigoSe kalács, se sonka, csak a kockahas – A celebek húsvétkor is diétáznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-se-kalacs-se-sonka-csak-a-kockahas-a-celebek-husvetkor-is-dietaznak.htmlA hírességeknek nagyon fontos, hogy mindig a legjobb formájukban víritsanak. Ezért hatalmas önfegyelmet tanúsítva elutasítják a hagyományos húsvéti ételeket, a legtöbben csirkehússal, vagy puffasztott rizzsel ünnepelnek. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBulvárRap Hegyi Rolival: VV Dóri mellfizett, azaz szelfit készített a nem is akármilyen melléről: ejha!http://www.life.hu/bulvar/20150405-vv-dori-mellfizett-azaz-szelfit-keszitett-a-nem-is-akarmilyen-mellerol.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei elrappelve nektek, húsvétra, szeretettel a Life.hu-tól.TV + Bulvár--Megijesztették a tinilány könnyei Dér Henithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-megijesztettek-a-tinilany-konnyei-der-henit-juhos-zsofi-magantanarat-az-enek-iskolajaban.htmlA közismert énekesnő magántanítványa is bekerült a TV2 produkciójába, Az ének iskolájába, aminek könnyek között futott neki. Vajon ennyire érzékeny ez a fiatal lány vagy valami egészen más áll a háttérben?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.