Jóban Rosszban TV2 üveg Nagy Adri életveszély vérzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjának köszönheti, hogy életben maradt a Jóban Rosszban színésznője, aki kiskorában annyira belefeledkezett a játékba, hogy nem vette észre a rá leselkedő veszélyeket.

Nagy Adri gyermekként a szülei éttermében fogócskázott a szakáccsal és annyira belemerült a játékba, hogy átesett egy üvegajtón. Ráadásul olyan szerencsétlenül esett, hogy a csuklója sérült meg, ahol fontos vérerek futnak.

„Minden rosszban benne voltam, mindig összetörtem magam. Kiskorunkban volt egy étterme apuéknak. Ott fogócskáztam a szakáccsal és átestem az üvegajtón, anyukám mentette meg az életem, mert a csuklóm sérült és ömlött a vér" – magyarázta a színésznő.

Híres szülők gyermekébe esett bele

Híres magyar sztárpár gyermekét szereti Nagy Adri! A Life.hu cikkéből kiderül, kivel alkotnak egy párt
Judy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--Munka nélkül maradt Gregor Bernadett és férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150407-gregor-bernadett-szineszno-es-ferje-szarva-attila-szinesz-munka-nelkul-maradnak-a-nyarra.htmlA színésznővel és férjével, Szarvas Attilával sem hosszabbított szerződést az Új Színház, ezért nehéz nyár elé néz a művészházaspár.TV + Bulvár--Berki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-szazezer-forintot-vett-elo-a-zsebebol.htmlAzt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. TV + Bulvár--"Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland a jövőjét tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.htmlDamu Roland a szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár--Se kalács, se sonka, csak a kockahas – A celebek húsvétkor is diétáznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-se-kalacs-se-sonka-csak-a-kockahas-a-celebek-husvetkor-is-dietaznak.htmlA hírességeknek nagyon fontos, hogy mindig a legjobb formájukban víritsanak. Ezért hatalmas önfegyelmet tanúsítva elutasítják a hagyományos húsvéti ételeket, a legtöbben csirkehússal, vagy puffasztott rizzsel ünnepelnek. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huNagy dobásra készül Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20150404-liptai-claudia-noi-klubot-indit.htmlA közösségi oldalán mesélt terveiről. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.