Szikora Róbert X-Faktor Jakab-Péter Izabella Tóth Andi R-GO Ilyés Jenifer RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen táncolna mentora, Szikora Róbert mögött a tavalyi X-Faktor győztese, Tóth Andi.

Szikora Róbert már az X-Faktor alatt elmesélte a Life.hu újságírójának, hogy a mentoráltjainak a műsor után sem fogja elengedni a kezét. A zenész már akkor tervezte, hogy a három lánnyal egyszer majd színpadra lép. Most lehet, hogy az R-GO frontemberének valóra válik az álma – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ha minden jól megy, akkor Szikora Robi és a lányok címmel lesznek közös fellépéseink Jakab-Péter Izabellával, Ilyés Jeniferrel, Robival és az R-GO-val. Egyelőre még nem tudom, hogy a háttérben is táncolunk majd vagy csak énekelünk Robi mellett, de simán bevállalnám, hogy előadjunk egy pörgős dalt, és beálljunk a gidák mellé táncolni. Imádok a színpadon mozogni, úgyhogy ezeken a nyári fellépéseken bármi megtörténhet" – tette hozzá nevetve Andi, akinek az ötletét Robi kitörő örömmel fogadta.

A gidáim profik és több éve benne vannak az X-Faktor tánckarában. Sokat dolgoztak már együtt Andival is, ismerik egymást. Ezért úgy gondolom, hogy egy pillanat alatt létrejöhetne a közös produkció" – mondta a zenész.

Telibe kapta Kiszel Tünde: A naptárdíva már biztosan nem hervad elhttp://www.life.hu/bulvar/20150406-kiszel-tundet-videken-locsoltak-meg-egy-vodor-vizzel-hogy-el-ne-harvadjon.html'Falusi locsolkodás' címszóval posztolt egy képet Kiszel Tünde, melyen éppen egy vörör víz zúdul rá. Vagyis megnyugodhatunk, Tünci egy ideig még egész biztosan nem hervad el.TV + Bulvár--Indonéziában került kórházba Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150405-indozneziaban-gyomorrontast-kapott-bodi-sylvi-es-a-kiszaradas-fenyegette-ezert-korhazba-kerult.htmlA modell infúziós kezelést kapott, ám az ottani körülmények hagytak némi kívánnivalót maguk után.TV + Bulvár--Kiszel Tünde bikiniben kezdi a húsvétothttp://www.life.hu/bulvar/20150403-kiszel-tunde-bikiniben-furdozik-demjenben.htmlKiszel Tünde szívesen oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg, hogyan fest bikiniben. TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huCsontsoványra fogyott Csobot Adélhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-csont-sovanyra-fogyott-csobot-adel-enekesno.htmlTeljesen megváltozott Csobot Adél, a 2012-es X-Faktor harmadik helyezettje: bájos arca beesett lett, combjai csontsovánnyá fogytak. Mi történt az énekesnővel? TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huHevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapjahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-hevesi-tamas-egykori-zenesztarsa-az-enek-iskolaja-tanulojanak-gyuris-lucanak-az-edesapja.htmlNem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. TV + Bulvár--Geszti és Szikora írt slágert Tóth Andinak?http://www.life.hu/bulvar/20141230-toth-andinak-a-2014-es-x-faktor-gyoztesenek-geszti-peter-es-szikora-robert-irt-egy-slagergyanus-dalt.htmlTóth Andinak, a 2014-es X-Faktor győztesének a hírek szerint Geszti Péter és mentora, Szikora Robi írt egy nótát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.