Novodomszky Éva fia mindenkit lekörözött!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
gokart Csisztu Zsuzsa Novodomszky Éva gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada, Czutor Zoli, Csisztu Zsuzsa, Novodomszky Éva, Teszári Nóri és Turán Frici gyermekei kormányt ragadtak, hogy egy izgalmas gokartversenyen mérkőzzenek meg egymással. Az MTVA műsorvezetőjének nagyobbik fia, Cristiano mindenkit legyőzött. 

Meglepte édesanyját a 10 éves Cristiano, aki a legügyesebbnek bizonyult a sztárcsemeték közötti gokartversenyen.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Cristiano imádja mind a kisautókat, mind a nagyobbakat, a gokart pedig igazi nagy szerelem nála, így végtelenül boldog volt, hogy beülhetett most egy ilyen fantasztikus járgányba. Annyira magával ragadta, hogy ki sem akart szállni" – nevetett a köztévé népszerű műsorvezetője, aki fontosnak tartja, hogy már kicsi gyermekként megismerkedjenek fiai a közlekedési szabályokkal.
„Azért költöztünk Budapestről Szentendrére, hogy Cristiano egyedül járhasson iskolába. Éppen ezért kicsi korától kezdve magyarázzuk neki, hogy mit kell tenni, ha közelítünk a zebrához, hol hogyan lehet haladni gyalogosan, biciklivel esetleg rollerrel. Úgy látom, hogy elég jól rögzülnek is ezek a fontos ismeretek" – mesélte büszkén Éva, aki nem bosszankodik, ha gyermeke otthon felejti az iskolai holmijait.

/1504/F_kte20154108040


Csisztu Zsuzsi kisfiának, Krisztiánnak igazi életre szóló élményt jelentett a gokartozás, ugyanis először vehette kézbe az irányítást.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Krisztián majd kicsattant az örömtől, hogy önállóan vezethetett egy elektromos gokartot. Olyan persze már volt, hogy a mélygarázsban, álló autóban beült a volán mögé, vagy az apukája ölbe vette, hogy érezze, milyen tekerni a kormányt. Ő maga azonban még sosem irányította az autót, így ez volt az első vezetésélménye. A KRESZ-szel persze már régebb óta ismerkedik, mára már az utakon a táblák 80%-át megismeri, persze nem azokra a bonyolult jelzésekre kell gondolni, amin olykor még én is elgondolkodom" – mondta a Digisport műsorvezetője, aki szerint a jelekre ebben a korban még inkább fogékonyak a gyerekek.

Kiderült, a négyéves kislánya adott erőt Bicskey Lukácsnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150408-bicskey-lukacsnak-betegsege-alatt-a-kislanya-adott-erot.htmlA karakteres arcú színészre az utolsó éveiben ismét rátalált a szerelem, és gyermek is született a kapcsolatból.TV + Bulvár--Jubilál az Éjjel-Nappal Budapesthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-cimu-nagysikeru-sorozata-elerkezett-az-500adik-epizodjahoz.html500. epizódjához érkezik szerda este Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.TV + Bulvár--Micsoda váltás! Barátok közt-szereplő igazolt a TV2-hözhttp://www.life.hu/bulvar/20150408-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-atment-a-tv2-csatornahoz.htmlNagyjából tíz évvel ezelőtt, még a Barátok közt Gyurijaként epekedtek a nők Gyetván Csabáért, aki most a TV2 képernyőjén tér vissza. TV + Bulvár--Új műsort kapott Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20150408-friderikusz-sandor-musorvezeto-uj-musort-kapott-a-tv2-csatornan-osszezarva-friderikusszal-cimmel.htmlVáratlan helyzeteket és szélsőséges érzelmeket ígér a TV2 új műsora, az Összezárva Friderikusszal, melyben az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát töltenek majd összezárva.TV + Bulvár--Berki exe kitálal: "Nem tudom, Krisztián miért nem a jó tulajdonságait helyezi előtérbe, mert hát az is van neki"http://www.life.hu/bulvar/20150408-berki-krisztian-jo-tulajdonsagairol-beszelt-krisztian-volt-baratnoje-sonyak-szilvia.htmlSzinte naponta értesülünk Berki Krisztián balhéiról, bicskanyitogató kijelentéseiről, magamutogató tetteiről. Pedig az Éden Hotel műsorvezetőjének van jó oldala is, igaz ezt nagyon titkolja, nehogy oda legyen a lányok számára oly vonzó, rosszfiús imidzse.TV + Bulvár--Ismét különös módját választotta a fogyásnak Czibi Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-czibi-norbi-rising-star-nmasodik-helyezettje-tukkel-a-hasaban-fogyokurazik.htmlCzibi Norbi két évvel megszabadult 50 kiló súlyfeleslegtől, ekkor tojásdiétával és futással sikerült elérnie az eredményt. A tojásra azóta rá sem bír nézni, így most ismét szokatlan módszerrel vágott bele a fogyókúrába.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.