Istenes Bence evésre biztatja szerelmét, Csobot Adélt

Forrás: FessNeki stúdió -
Csobot Adél fogyás Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban fedeztük fel, hogy Csobot Adél 10 kilót fogyott, nagyon vékony lett az egykor gömbölyded énekesnő. Megkérdeztük szerelmét, Istenes Bencét, mit szól a lány fogyásához.

"Én mindennap látom Adélt, de nem tűnt fel, hogy annyira vékony lenne, talán egy külső szemlélő jobban látja a fogyását. Ő alacsony és törékeny alkat, de valóban, amikor megismertem, tényleg pár kilóval több volt. Anyukája és én is folyton mondogatjuk neki, hogy egyen kicsit többet. Rendszeresen edzeni jár, így nem meglepő, hogy vékonyabb lett" – árulta el Bence, aki egy hónap szabadság után most kezdett el bejárni az RTL Klubba, ahol új, feltehetően őszi műsora előkészületein dolgozik. De hogy min, azt nem árulta el.

Forrás: FessNeki stúdió

„Most, hogy lett több időm, végre ismét sportolok, szeretnék újból versenyszerűen focizni. Ezenkívül rendezgetem a lakásomat, azokkal a dolgokkal foglalkozom, amikre korábban nem volt időm. Többet foglalkozom a zenével, zongorázni tanulok, és néha még festegetek is."

Totál pucéran fotózza magát Éden Mariannahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-marianna-puceran-fotozza-magat.htmlÉden Mariannáról sokan nem akarták elhinni, hogy formás feneke nem plasztikai műtétnek, hanem kemény edzéseknek köszönhető. Nos, most alaposan szemügyre vehetjük, és dönthetünk. TV + BulvárOrigoPuzsér belekötött Benkőbe - Benkő most visszavághttp://www.life.hu/bulvar/20150416-puzser-robert-belekotott-benko-danielbe-video.htmlEgy régi videó látott napvilágot, amelyen Puzsér Róbert interjúzik a pucérkodásáról ismert lantművésszel. TV + Bulvár--Micsoda bomba nő lett Éden Adriból! http://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-adri-az-eden-hotel-3-jatekosa-nagyon-lefogyott.htmlAdri az Éden Hotel kezdete óta a súlya miatt aggódott, és ha ez nem lenne elég, szinte naponta piszkálta valamelyik fiú azzal, hogy ne egyen annyit. Ugyanakkor, mióta véget ért a műsor, bomba nővé edzette és diétázta magát. TV + BulvárOrigoMeglepő fordulat! 10 ingatlant íratott Pécsi Ildikóékra válófélben lévő fiahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-pecsi-ildiko-valofelben-levo-fia-szucs-csaba-10-ingatlan-iratott-szulei-nevere.htmlSzűcs Csaba nem csupán a közös családi fészket ajándékozta szüleinek, hanem egy belvárosi társasház több lakását és egy üzlethelyiséget is.TV + Bulvár--Damu: Vajna Timi megcsókolhatná a feleségem kezéthttp://www.life.hu/bulvar/20150416-damu-roland-banja-hogy-megismerte-vajna-timeat.htmlDamu Roland bánja, hogy elcsattant az a bizonyos két pofon, azt viszont ennél is jobban sajnálja, hogy évekkel ezelőtt egy Palácsik Tímea nevű hoszteszlánytól pezsgőt fogadott el a TV2 partiján - nyilatkozta a Story magazinnak a nemrég szabadult színész.TV + Bulvár--Nóci: "Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam"http://www.life.hu/bulvar/20150416-nocit-felmentettek-ittas-vezetes-vadja-alol.htmlA ValóVilág volt műsorvezetőjét jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól, és úgy tűnik, azt sem sikerül rábizonyítani, hogy az eset után megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozattal szerzett új vezetői engedélyt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.