Hungary's Got Talent X-Faktor futball Nagy Ricsi tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricsiről kevesen tudják, hogy az éneklés mellett egy olyan különleges mutatványra is képes, amellyel akár a Hungary's Got Talentben is indulhatna.  

Nagy Ricsi életében egy ideig a sport is fontos szerepet játszott. Ha egy véletlen folytán nem a zongora és az éneklés mellett dönt, talán nem mint énekest ismerhetjük meg, hanem a Hungary's Got Talent színpadán találkozunk vele, ahogyan remek dekázási technikájával bizonyít.

„Nálunk mindig nagyon fontos szerepet játszott a sport" – meséli Ricsi. „Az úszás, a karate és a szertorna mellett a focit is kipróbáltam, sőt egy ideig úgy tűnt, talán ez lehet az én utam. Azt mondták, ígéretes játékos lehetek, így a zene mellett egy ideig a fociedzések is szerves részét képezték az életemnek."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ricsinek végül egy véletlen miatt kellett döntést hoznia: egy meccsét és egy koncertjét ugyanis egy időpontra tették. „A zenét választottam, de egyáltalán nem bánom. Jól döntöttem, és most a saját utamat járom. Azonban a foci is része maradt a mindennapjaimnak, hiszen idősebb bátyám, Tibi
az MTK játékosa, így sokszor beszélgetünk sporttémában is. Megvitatjuk egymással a dolgainkat."

Ricsi a tehetségkutatókról is lelkesen beszél. „Szerintem a Hungary's Got Talent egy igazán jó kitörési lehetőség annak, aki a nagyközönség előtt is szeretne bemutatkozni. Én csak nyertem azzal, hogy elindultam az X-Faktorban, és nem adtam fel, amikor 2013-ban kiestem a Mentorházból. Tavaly már egy érettebb Ricsi tért vissza a mentorok elé, és örülök, hogy nekik is, és a nézőknek is bizonyíthattam. Biztos vagyok benne, hogy az új műsor felfedezettjeire is életük eddigi legizgalmasabb hónapjai várnak" – teszi hozzá az énekes, aki éppen első videoklipjén dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.