Karda Bea: „Eljátszottam a gondolattal, hogy beveszek egy marék tablettát"

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea betegség mellrák műtét öngyilkos gyógyszer diagnosztizálás öngyilkosság tabletta fájdalom rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen gondolnák, hogy a mindig jókedvű magyar énekesnő is került már kilátástalannak tűnő élethelyzetbe, amikor már az is megfordult a fejében, nincs miért élnie.

Tele van megvalósításra váró tervekkel, bakancslistája meglepő tartalmáról korábban ITT beszélt a Life.hu-nak Karda Bea. A népszerű magyar énekesnőről, aki idén ősszel ünnepli 65. születésnapját, nehéz elképzelni, hogy ő is volt már mélyponton.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu
Vajna Tímea nagyszabású hollywoodi show-t tervezhttp://www.life.hu/bulvar/20150416-vajna-timea-andy-vajna-producer-felesege-nagyszabasu-hollywoodi-showt-tervez.htmlIdén is a legszebb lányokat keresi a Miss Universe Hungary stábja, Vajna Timivel az élen. Andy Vajna producer felesége arról is mesélt, mivel lepi meg a tévénézőket.TV + Bulvár--Igazi bombázó volt Karda Beahttp://www.life.hu/bulvar/20150317-karda-bea-enekesno-a-fem3cafeban-megmutatta-igazi-bombazo-volt-fiatal-koraban-amikor-hajat-barnarol.htmlKarda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta, miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit.TV + Bulvár--Istenes Bence evésre biztatgatja szerelmét, Csobot Adélthttp://www.life.hu/bulvar/20150416-istenes-bence-evesre-biztatgatja-10-kilot-fogyott-szerelmet-csobot-adelt.htmlA napokban fedeztük fel, hogy Csobot Adél 10 kilót fogyott, nagyon vékony lett az egykor gömbölyded énekesnő. Megkérdeztük szerelmét, Istenes Bencét, mit szól a lány fogyásához.TV + Bulvár--Visszaveszi a TV2 Gesztesi Károlyt?http://www.life.hu/bulvar/20150417-gesztesi-karolyt-visszaveszi-a-tv2.htmlFurcsa jelenetnek voltak szemtanúi azok, akik szerda délután a TV2 udvarán jártak, ugyanis váratlanul felbukkant a színész.TV + BulvárOrigoKarda Bea bevállalta: 4000 méterről ugrott lehttp://www.life.hu/bulvar/20141002-karda-bea-elete-elso-ejtoernyos-ugrasan-van-tul-ezzel-regi-alma-teljesult.htmlKarda Bea énekesnő túl van első ejtőernyős ugrásán, ezzel régi álma teljesült. Gratulálunk!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKarda Bea: "Azt hittem, beledöglök"http://www.life.hu/horoszkop/20120604-karda-bea-azt-hitte-beledoglik-a-maganyba-egy-kave.htmlA mindig fiatalos énekesnőre két és fél éve talált rá a szerelem, de egy ideje hullámvölgyben van kapcsolata párjával, akivel nem tudják elengedni egymást. Karda Bea őszintén mesélt életének fájó pillanatairól Szily Nórának.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.