Varga Viktor: "Az egyetlen nagy célom az volt, hogy kielégítsek egy gyönyörű nőt"

Forrás: facebook -
Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hét legnagyobb botránya kétségkívül Varga Viktor nevéhez köthető. Az énekes azonban nem spontán ötlettől vezérelve csókolta meg a Mona Lisát, hanem alaposan eltervezte az egészet. 

"Az egyetlen nagy célom az volt, hogy véghezvigyem a tervemet, hogy kielégítsek egy gyönyörű nőt, aki a leghíresebb évszázadok óta" - mondta el az Aktív stábjának Varga Viktor, aki jókora botrányt okozott Párizsban.

Megdöbbentek a turisták attól, amit Varga Viktor énekes művelt. Eleinte csak énekelt a világhírű festmény előtt, majd egyszer csak átugrotta a korlátot, és megcsókolta a Mona Lisát. Abban a percben megjelentek a biztonsági őrök, és kivezették Viktort, nem mindennapi tettét azonban ő maga és néhány turista is megörökítette. Ha kíváncsi vagy a polgárpukkasztó produkcióra, akkor kattints a videóra!

"Szerintem Mona Lisa egy nagyon kacér nő, és szegényt bezárták egy üveglap mögé, és távol tartják tőle a férfiakat. Ez volt a gondolatom, amikor az egészet kitaláltam, hogy szegény ott mosolyog magában, és csak várja az igazit. És az igazi eljött. Elénekeltem neki a Nat King Cole Mona Lisa című dalát" - fogalmazott.

Forrás: facebook

"Nyilvánvalóan, ha nem lett volna ott az az üveglap a Mona Lisa festmény előtt, akkor nem vagyok egy patkány, aki odamegy, és szétnyalja az 1500 óta ott ácsorgó festéket ezen a gyönyörű képen. Így csak letörlik a nyálam" - tette hozzá.

"Legalább két órát eltöltöttem csak azzal, hogy feltérképeztem a helyet, hogy merre van a kijárat, meg hogy milyen kamerarendszer van, és hol vannak a biztonsági emberek" - meséli Viktor. "Azt gondoltam, hogy hatalmas őrjöngés lesz, meg elszabadul a pokol, de gyakorlatilag mindenki lefagyott, csendben álltak, és nagy, kerek szemekkel tekintettek rám, még a biztonsági őrök is, akiknek CB-rádió volt a kezükben, nem tudtak mit mondani, én meg szépen elsétáltam."

"Ezért a legelső nap csináltam meg ezt a történetet, hogy még elérjem a repülőt, ha esetleg bezárnak a fogdába. Meg jóval több pénzt vittem magammal, mint egy átlagos turista, számítva arra, hogy valami orbitális pénzbírsággal sújtanak" - mondta Viktor és kijelentette, hamarosan újból sokkolni fogja a világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.