Máris új nővel fotózkodott Berki Krisztián

Forrás: TV2 -
Cserpes Laura Éden Éjjel Super TV2 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vélhetően egy ügyes reklámfogást használt fel az esti műsorának beharangozásához.

Mint ahogyan mi is beszámoltunk ról a , a minap szerelmes sorok mellett egy szokatlan képet posztolt az Intagram-oldalára Berki Krisztián. A fotón az Éden Hotel műsorvezetője egy lánnyal fotózkodott, aki háttal állt a kamerának. Így azonban csak a hölgy haja volt látható, az arca nem, ez pedig találgatásra adott okot, vajon kit is ábrázol a kép. Sokan azt hitték, ismét Hódi Pamelával, a gyermeke édesanyjával alkot újra egy párt. Azóta lehullt a lepel, a titokzatos hölgy ugyanis Cserpes Laura volt, mint ahogyan azt a Life.hu elsőként megírta.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Nem telt el sok nap, ismét egy háttal álló hölggyel készített szelfit Berki, amit aztán ki is tett a Facebook-oldalára. Persze ezúttal a szerelmetes sorok elmaradtak, mindössze annyi kommentárt fűzött a képhez: „22:30 Éden Éjjel a SuperTV2-n NAGYON ütős lesz... garantálom„. Így valószínűleg nem arról van szó, hogy máris szétmentek volna Laurával, úgy tűnik, ezúttal Berki mindössze csak tréfálkozva harangozta be az esti műsorát.

Berki miatt veszélyre figyelmeztetik Cserpes Laurát http://www.life.hu/bulvar/20150421-cserpes-lauraert-aggodnak-berki-krisztian-miatt-a-rajongok-a-facebookon.html Egyesek az aggodalmukat fejezték ki, hogy esetleg a lány rossz útra tévedt amiatt, mert összejött Berki Krisztiánnal. Vajon igazuk van? TV + Bulvár Origo Berki nem tud leállni: megint a súlya miatt piszkálja Mónikát http://www.life.hu/bulvar/20150420-berki-krisztian-erdelyi-monikat-piszkalja-sulyaval.html Berki Krisztiánnak még úgy is sikerült beszólnia a műsorvezetőtársának, Erdélyi Mónikának, hogy Mónika éppen nem is tartózkodott a stúdióban. TV + Bulvár Fotó: Rostás Bianka/Life.hu Hódi Pamela kiborult Berkire: "Gyomorforgató dolgokat tett és tesz a mai napig!" http://www.life.hu/bulvar/20150419-hodi-pamela-kiborult-berki-krisztian-miatt-a-facebook-oldalan-mert-szerinte-gyomorforgato-dolgokat.html A közösségi oldalán fakadt ki az Éden Hotel műsorvezetője. TV + Bulvár Berki Krisztián megbántotta Mónikát http://www.life.hu/bulvar/20150415-video-berki-krisztian-megbantotta-erdelyi-monikat-elo-adasban.html Csak Mónika önuralmán múlott, hogy nem lett komolyabb botrány a reggeli műsorban. TV + Bulvár Origo Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjének http://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.html Berki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től. TV + Bulvár -- Berki Krisztián lebukott – sufniban él Amerikában http://www.life.hu/bulvar/20150401-berki-krisztiannak-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojenek-amerika-otthon-egy-sufni.html Rátaláltak a celebkirály amerikai otthonára, ami nem igazán váltotta valóra a hozzá fűzött mesét. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.