Hódi Pamela az Éden Hotel-esekkel csapatja

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
vékony parti hajnal Hódi Pamela fotó bukósisak Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela, Berki Krisztián exe partizós képpel örvendeztette meg rajongóit.

A celeb, aki legutóbb nadrágjával sokkolta az egész internetes közösséget, ezúttal Éden Hotel-es buliból posztolt fotót – ráadásul hajnali háromkor. A nagyon vékony műsorvezetőnő, aki bukósisakban partizott az éjjel, láthatólag nagyon jól érezte magát!

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjúja

Az új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, és Krisztián azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. Kattints a cikkre!
Kylie Jenner kiakadt a kacsaszájú fiatalokonhttp://www.life.hu/bulvar/20150422-kylie-jenner-tanacsokat-osztogat-a-szajszivo-kupakot-hasznalo-fiataloknak.htmlA Kylie Jenner-kihívás tovább gyűrűzik – ezúttal maga a névadó szólalt meg az ügyben.TV + Bulvár--Bíró Ica teljesen eladósodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150422-biro-ica-fitneszlady-teljesen-eladosodott.htmlBíró Ica nem tud kimászni a gödörből. Hiába minden próbálkozása, a svájci frank alapú hitel terhe túl súlyos.TV + Bulvár--Szinetár Dóra miatt mondta le legújabb szerepét Bereczki Zoltán?http://www.life.hu/bulvar/20150422-bereczki-zoltan-szinetar-dora-miatt-mondta-le-legujabb-szerepet.htmlBereczki Zoltán játszotta volna az új szuperprodukció, a Shrek egyik karakterét, miután azonban Szinetár Dóra is szerepet kapott a musicalben, Bereczki visszamondta a szereplést. Vajon miért nem hajlandó feleségével egy színpadon állni?TV + Bulvár--Így veszett össze Ördög Nóra és Nánási Pálhttp://www.life.hu/bulvar/20150422-ordog-nora-a-tv2-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-es-nanasi-pal-fotos-karacsonykor-veszett-ossze.htmlIlyen vicces videót még sosem láttunk az álompárról! Ördög Nóra és Nánási Pál elmesélték, milyen, amikor összevesznek.TV + Bulvár--Tommyboy és felesége mégis békésen válnak elhttp://www.life.hu/bulvar/20150422-tommyboy-es-felesege-bekesen-valnak-el.htmlMár nem háborúskodik feleségével az egykori villalakó, a 39 éves Tommyboy. Sikerült megegyezniük végre. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy vendégeskedett Radics Gigi Quincy Jones házában http://www.life.hu/bulvar/20150422-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-quincy-jones-vilaghiru-producer-hazaban-jart.htmlA Megasztár győztese Amerikában, a világhírű Quincy Jones házában fotózkodott, nem kisebb ereklyék alatt, mint Michael Jackson dedikált aranylemezei. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.