Az RTL Klub szuperprodukcióra csábítja Majkát? - "Majka az egyik legprofibb műsorvezető. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem lehet tudni, ki vezeti majd az RTL Klub tehetségkutatóját, a a Hungary’s Got Talentbe. A csatorna keresi a megfelelő embert, és úgy tudni, a jelenleg TV2-s kötelékben álló Majka neve is felmerült. 

Lapinformációk szerint Majkát - aki a TV2 több nagy, sikeres produkciójának is házigazdája volt - szeretné visszacsábítani egykori anyacsatornája, ráadásul jóval nagyobb összegért, mint amennyit a TV2-nél kapott. A Blikk informátora szerint Majkát már meghallgatta az RTL Klub egy castingon, ráadásul a Britain’s Got Talent mintájára férfi műsorvezetőket keresnek, úgyhogy Sebestyén Balázzsal próbálták össze.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A csatornák képviselői és Majka egyelőre nem nyilatkoznak.

"A műsorvezetők és zsűritagok személyével kapcsolatos találgatásokra, ahogy eddig, a továbbiakban sem kívánunk reagálni. Hogy ki vagy kik vezetik a Hungary’s Got Talentet, hamarosan bejelentjük" -nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

"Majka az egyik legprofibb műsorvezető, amit legutóbb a Rising Starban is bizonyított. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá. Majkával legközelebb most vasárnap az Összezárva Friderikusszal című műsorunkban találkozhatnak a nézők" – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.