távozás sorozat Jóban Rosszan Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor elhagyja a Jóban Rosszban csapatát, mert úgy érzi, nincs számára fejlődési lehetőség. Kollégái sírva búcsúztatták. 

A sorozatban az édesanyját alakító Fábián Anita annyiszor sírta el magát az utolsó közös forgatási napuk alatt, hogy többször le kellett állítani a kamerákat. Gábor is nehezen távozott a csapatból, azt mondta, a második családjává nőtte ki magát a stáb.

Hajas László nem ment el lánya esküvőjére http://www.life.hu/bulvar/20150429-hajas-laszlo-sztarfodrasz-nem-ment-el-lany-eskuvojere-las-vegasba-interneten-kovette-a-ceremoniat.html Lemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét. TV + Bulvár Origo Elfelejtett rutinvizsgálatra menni a szívével a Barátok közt Vili bácsija http://www.life.hu/bulvar/20150428-elfelejtett-rutinvizsgalatra-menni-szivevel-a-baratok-kozt-vili-bacsija.html Annyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett elmenni a kötelező rutinvizsgálatra. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Hivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiának http://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-hivatali-csapdaban-egyelore-nem-engedelyeztek-kisfia-nevet.html Megterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie. TV + Bulvár Origo Nagyon kínos! Élő adásban bakizott Váczi Gergő http://www.life.hu/bulvar/20150429-vaczi-gergo-kinos-bakija-a-fem3-cafe-reggeli-musoraban-rosszul-mutatta-be-toman-szabina-modellt.html Minden műsorvezető rémálma, hogy rossz néven mutatja be vendégét. A TV2 FEM3 Café egyik adásában pontosan ez történt. Videó. TV + Bulvár Fotó: Rostás Bianka/Life.hu Gombos Edina 30 milliós hitelt vállalt magára http://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-30-millios-hitelt-vallalt-at-egy-baratjatol.html Gombos Edina 2010-ben, a gazdasági világválság közepén vállalta magára egy barátja 20 milliós hitelét. Az összeg ráadásul mára 30 millióra hízott. TV + Bulvár Origo Az RTL Klub szuperprodukcióra csábítja Majkát? - "Majka az egyik legprofibb műsorvezető. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá" http://www.life.hu/bulvar/20150429-az-rtl-klub-a-hungary-s-got-talentbe-csabitja-majkat.html Még mindig nem lehet tudni, ki vezeti majd az RTL Klub tehetségkutatóját, a a Hungary’s Got Talentbe. A csatorna keresi a megfelelő embert, és úgy tudni, a jelenleg TV2-s kötelékben álló Majka neve is felmerült. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.