Szulák Andrea sokat küzd, hogy elfogadja önmagát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Az ének iskolája Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ének iskolája mentora még most is folyamatosan tanulja, hogyan fogadja el önmagát a hibáival együtt.

„Én sem vagyok tökéletes, de rendszeres önvizsgálatot tartok. Mégsem akarok száz százalékig megszabadulni a hibáimtól, mert az embert éppen a hibái tudják a leginkább szerethetővé tenni" – nyilatkozta a Best magazinnak Andrea, aki azt is elárulta, hogyan lehet előhozni belőle a rosszabbik énjét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Elmondása szerint egy rossz élethelyzet, de akár egy apróság a párkapcsolatban is képes őt házisárkánnyá változtatni. „Én is tudok ordibálni: Miért nem vetted le a cipőd, mielőtt bejöttél a szobába? Miért nem hajtottad le a WC ülőkét? Miért a közepén nyomtad meg a fogkrémes tubust? Ezt nem lehet könnyű elviselni, de aki azt mondja, hogy nem szokott ilyet tenni, az szerintem hazudik" – vallotta be az énekesnő, színésznő.

Kifogott az olasz iskola Az ének iskolája olasz tanulójánhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kifogott-az-olasz-iskola-az-enek-iskolaja-olasz-tanulojan-luigin.htmlHihetetlen olasz temperamentummal van megáldva Luigi, Az ének iskolája kis versenyzője. A magyar édesanyával, olasz édesapával rendelkező kissrácon mégis kifogott az olasz oktatási rendszer. TV + Bulvár--Rosszul lett az izgalomtól Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-rosszul-lett-az-izgalomtol-az-enek-iskolaja-versenyzoje-nemeth-david.htmlAnnyira izgult a fellépés miatt Németh Dávid, hogy rosszul lett a színpadon. Szerencsére még előtte remekül elénekelte a dalát, de utána már nem bírta magát tartani. TV + BulvárOrigoEgymásba szerettek Az ének iskolája tanulóihttp://www.life.hu/bulvar/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.htmlJanca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. TV + BulvárOrigoAz ének iskolája: Letörölte Szulák a mosolyt tanítványa arcárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-az-enek-iskolaja-letorolte-szulak-a-mosolyt-tanitvanya-arcarol.htmlBejutni sem volt könnyű a TV2 tehetséggondozójába, az első nyilvános megméretés pedig még újabb izgalmakat rejtett. Vajon szigorúak lesznek a tanárok, és saját tanár kizárólag ötössel értékelheti a diákját? TV + BulvárOrigoSzulák Andrea: "Annyira semmi nem fontos, hogy karmolódjak vagy én karmoljak mást"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140910-szily-nora-interju-szulak-andrea-enekesnovel.htmlImádok vele gondolatokat cserélni... De nem egyszerű. Cikázik az Operettszínház, a Madách és a József Attila színház között. Tavasszal az Ének iskolájában sürgött-forgott. Lenyűgöző felkéréseket kap, melyek egymásba érnek. De megértem, hogy nem lehet rájuk nemet mondani. Kávézásunk megint egy "találkozó az időviharban" - fogalmazhatnék (félig) tréfásan.Szily Nóra--Szulák Andrea jövő nyáron férjhez megyhttp://www.life.hu/intim/20141204-szulak-andrea-szineszno-lehet-hogy-jovo-nyaron-ferjhez-megy-parjahoz-gaborhoz.htmlA színésznő nem tagadja, voltak az életében hullámvölgyek, de most minden kerek és még az is benne van a pakliban, hogy kimondja a boldogító igent.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.