Rossz hír a Bosszú-rajongóknak: Véget ér a sorozat

Forrás: AFP/Paul A. Hebert -
Gabriel Mann sorozat Emily VanCamp Bosszú (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagy bánatára az ABC elkaszálta a Bosszú című sorozatát, így a május 10-én esedékes évadzáró rész sorozatzáró is lesz egyben. A széria 89 rendes epizód és két különkiadás után múlik tehát ki.

Az egyik főszereplő, a Victoria Graysont alakító Madeline Stowe már korábban bejelentette, hogy ha rendelnek is újabb évadot, ő arra már nem tér vissza, és az első évadtól jelen levő Josh Bowman (Daniel Grayson) is távozott korábban. Az alapszereplők közül így már csak Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross) és Nick Wechsler (Jack Porter) maradt volna, de nem lesz folytatás.

Gabriel Mann (Nolan Ross) és Emily VanCamp (Emily Thorne) Forrás: AFP/Paul A. Hebert

A Bosszú-t a Monte Cristo grófja ihlette, egy nőről szól, aki hosszú idő után visszaköltözik Long Islandre, hogy bosszút álljon azokon, akik tönkretették a családját és apja halálát okozták - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.