Ezzel lehet feldühíteni a Barátok közt sztárját

Gubík Ági Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan népszerűségre, amit a Barátok közt ad, sosem vágyott, nem ezért vállalta el Berényi Ágnes szerepét Gubík Ági, aki egy interjúban vallott az országos ismertség árnyoldalairól. 

A Barátok közt színésznője - aki nemrég elnyerte a Televíziós Újságírók legjobb sorozatszínésznőnek járó díját - nagyon szereti szerepét, nagy kihívást jelent számára megformálni Berényi Ágnes negatív karakterét. Az országos ismertséggel azonban nincs kibékülve, elmondása szerint nem is vágyott rá, nem emiatt vállalta el a napi sorozatban való munkát.

Foto:Schumy Csaba

„Zárkózottabb vagyok ennél, nem is ezért lettem színész. Negatív megjegyzéseket nem kapok, de az tény, hogy nem tudok úgy meginni egy kávét, hogy ne bámulnának, vagy nem tudok úgy vásárolni, hogy ne néznének bele a kosaramba. Ettől inkább elszigeteltebb leszek, és olyan helyekre járok, ahol elkerülhetem ezeket a helyzeteket" – mondta Gubík Ági a Borsnak.

Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150503-hetfon-bucsuzik-a-baratok-kozt-sztarja-az-enikot-alakito-pataki-szilvia.htmlA nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.TV + BulvárRTLKLUBBarátok közt sztárján tesztelték a fiatalság titkáthttp://www.life.hu/news/20150430-magyar-kutatok-elkepeszto-eredmenyeket-ertek-el-a-fiatalsag-titkat-kutatva.htmlDr. Székács Béla és csapata a baktövis nevű gyógynövényben találta meg az öregedés ellenszerét. Ábrahám Edit színésznő, akin három hónapig kísérleteztek, nagyon pozitívan nyilatkozott a hatásokról.News--Így beszél a szexről Varga Izabella, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150430-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-igy-beszel-a-szexrol-a-gyermekeinek.htmlA Barátok közt című sorozat dr. Balogh Nórájáról igen régen hallottunk már, most viszont úgy döntött, beavatja rajongóit pár kidebb titokba.Dr. Life--Rúdtáncosnak állt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-kiprobalta-a-rudtancot.htmlMunkácsy Kata múltkor szexi fotókkal lepte meg rajongóit, ezúttal pedig azt is bemutatta, hogyan hódol a hobbijának.Ez Zsír!--Tóth Gabi exével kavar a Barátok közt fiatal színésznője?http://www.life.hu/bulvar/20150423-toth-gabi-exevel-kavar-a-baratok-kozt-fiatal-szinesznoje-nagy-alexa.htmlCsak februárban szakított a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa, aki a sorozatban Alizt alakítja, de máris új udvarlója akadt. Ő nem más, mint Tóth Gabi korábbi szerelme.TV + BulvárOrigoJó hír a rajongóknak! Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-bozsek-mark-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA Fekete Szabit alakító színész tavaly júliusban döntött úgy, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.