Chris Brown ismét összeütközésbe került a törvénnyel - Verekedéssel vádolják

Forrás: AFP/Gabriel Olsen -
verekedés Chris Brown Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Las Vegas-i rendőrség tettlegesség elkövetésével vádolja a Grammy-díjas amerikai rhythm & blues énekest.

Egy férfit kórházba kellett szállítani az után, hogy a Las Vegas-i Palms Casino Resort melletti kosárlabdapályán szombat éjjel szóváltásba keveredett Brownnal, aki állítólag megütötte őt. A férfi meg akarta védeni magát, de az énekes társaságában lévő másik férfi szintén rátámadt. A sértett a kórházban jelentette az esetet, és mire a rendőrség a helyszínre érkezett, Brown már távozott.

Forrás: AFP/Gabriel Olsen


Mivel kihallgatni nem tudták, egy idézést hagytak hátra neki aláírásra, amelyben tettlegesség súlyos vétségével vádolják őt, és egy későbbi időpontra bíróság elé idézték. Ha nem írja alá az iratot, az ügyet azonnal a Clark megyei ügyészséghez utalják. Az idézés aláírása nem a bűntett elkövetésének beismerését jelenti, csupán azt, hogy hajlandó megjelenni a bíróság előtt - közölte a helyi rendőrség illetékese.


Az idézésre Chris Brown még nem válaszolt, de ügynöke cáfolta, hogy részt vett volna a verekedésben. Nicole Perna közölte: "Chris jelenleg Las Vegasban tartózkodik, abban a szállodában van lakosztálya, amelynek kosárlabdapályája is van. Ide hívta meg barátait játszani, amikor egy ismeretlen személy hívatlanul megjelent. Őt eltávolították a pályáról. Chris nem keveredett civakodásba vele"
Chris Borwn, aki kedden ünnepli 26. születésnapját, az elmúlt években számos alkalommal került összeütközésbe a törvénnyel. 2009-ben öt év próbaidőre és közösségi munkára ítélték, és kötelezték arra, hogy családon belüli erőszakkal foglalkozó tanácsadáson vegyen részt, miután bántalmazta barátnőjét, Rihannát. A próbára bocsátást 2013 júliusában vonta vissza a bíróság, miután egy közlekedési baleset és több más apróbb kihágás miatt újra meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással az énekesnek, akkor ismét csaknem három hónapot töltött a rács mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.