Lindsay Lohan Milánó pletyka Mathia Milani veszekedés sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő körül mindig történik valami botrány. Ezúttal egy férfival – aki a pletykák szerint a pasija – drámázott Milánó utcáin.

Lindsay Lohan, aki már csak árnyéka egykori önmagának, Milánó utcáin veszett össze az üzletember, Mathia Milanival. A képek tanúsága szerint a páros igencsak hevesen vitázik valamin. A színésznő ezek után pedig piros szemeit törölgeti. Vajon allergiás a celebnő, vagy a férfi ríkatta meg?

Forrás: Northfoto

A képeket egyébként akkor is feltétlenül nézd meg, ha kíváncsi vagy Lindsay Lohan rendkívül lapos és formátlan fenekére.

Velük feküdt le Lindsay Lohan

Kiszivárgott a színésznő pasilistája, amelyen bizony nem egy sztár szerepel. Itt tudod megnézni, hogy kikről van szó.

Eljött a nagy nap! Megjelent Kim Kardashian könyvehttp://www.life.hu/trend/20150506-kim-kardashian-konyve-megjelent.htmlA celebnő kedden New Yorkban promózta frissen megjelent könyvét.Trend--Rihanna átlátszó blúza mindent megmutatott a Met-gála afterpartyjánhttp://www.life.hu/trend/20150505-rihanna-atlatszo-bluza-mindent-megmutatott-a-met-gala-afterpartyjan.htmlA Met-gálán Rihanna fejedelmi öltözetben, egy hosszú kanárisárga palástban jelent meg. Az after partyra pedig egy erőteljesen villantós ruhát választott az énekesnő.Trend--Celebszelfik és sztárpózok! Így fotózgatták magukat a hírességek a Met-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150505-igy-fotozgattak-magukat-a-sztarok-a-met-galan.htmlA hétfő esti Met-gáláról egy celeb sem hiányzott. A hivatalos képeket már mind láthattuk, de maguk a sztárok is rengeteg fotót készítettek. Íme néhány celebszelfi és sztárpóz a gáláról.Trend--Döbbenetes! Rózsaszínre festette hónaljszőrét Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20150504-miley-cyrus-enekesno-rozsaszinre-festette-honaljszoret.htmlMiley Cyrus képzelete nem ismer határokat, ráadásul, amit elképzel, azt mind meg is valósítja. Úgy fest, ezúttal rózsaszín hónaljszőrről álmodozott a botrányhősnő.Trend--Micsoda? Donatella Versace lesz a Givenchy arca!http://www.life.hu/trend/20150430-donatella-versace-divattervezo-lesz-a-givenchy-arca.htmlA 2015-ös őszi-téli Givenchy kampányban olyan név tűnt fel, amelyre soha sem gondoltunk volna. Ő pedig Donatella Versace.Trend--Mém-gála lett a Met-gálábólhttp://www.life.hu/trend/20150505-mem-gala-lett-a-met-galabol-2015ben.htmlA New York-i Met-gála a különleges kreációkról és extrém outfitekről híres. Néhány sztár extravagáns öltözékét azonnal tovább is gondolták az internetezők: útjára indultak az első Met-mémek.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.