Varga Viktor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter annyira elcsodálkozott Varga Viktoron, hogy lefotózta a tévé képernyőjén, majd megosztotta közösségi oldalán a képet, sírva nevető smiley-k kíséretében. 

Varga Viktor ruhatára nem az unalmasságról híres. Gyakran öltözik Jézusnak, de ez eddig elkerülte Hajdú Péter figyelmét, és csak most vasárnap vette észre, hogy néz ki Viktor.

"Lefotóztam, mert nem hittem el! Mi történt ezzel az emberrel?" - írta közösségi oldalán két sírva röhögő smiley kíséretében.

Ezt a képet tette ki Hajdú Péter Forrás: Facebook/ Hajdú Péter

Hűha! Alig lehet ráismerni Mickey Rourke-rahttp://www.life.hu/bulvar/20150511-mickey-rourke-mely-kivagasu-poloban-divatozott.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, akit Los Angeles utcáin kaptak lencsevégre – méghozzá nem is akármilyen szerelésben. A sztár pedig, akire így is alig lehet ráismerni, állítólag újabb plasztikai műtétet fontolgat. TV + Bulvár--Kirúgták az X-Factor zsűritagját?http://www.life.hu/bulvar/20150511-louis-walsht-nem-rugta-ki-simon-cowell-a-brit-x-factor-zsurijebol.htmlA híresztelések szerint a brit tehetségkutató műsor rettegett zsűritagja, Simon Cowell volt az, aki kiadta Louis Walsh útját.TV + Bulvár--A szexbotrányok után végre révbe ért Szepesi Niki?http://www.life.hu/bulvar/20150511-szepesi-niki-a-szexbotranyairol-elhiresult-uszono-munkat-talalt-visszater-az-uszodaba.htmlÚgy tűnik, a szextitkait kiteregető Szepesi Niki élete nem a botrányoktól lesz ezentúl hangos. Az egykori válogatott úszó végre révbe ért?TV + Bulvár--Megbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150510-nigella-lawson-amerikai-fozomusora-megbukott-es-lekerul-a-kepernyorol.htmlKét évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.TV + Bulvár--Új Zámbó Jimmy-lemez jelenik meghttp://www.life.hu/bulvar/20150511-zambo-jimmy-enekesnek-hamarosan-uj-lemeze-jelenik-meg.htmlZámbó Jimmy eddig sosem hallhatott dalai kerültek elő, így hamarosan új lemeze jelenik meg.TV + Bulvár--Újabb magyar tánccsapat az Attraction nyomdokaiban - Videó!http://www.life.hu/bulvar/20150510-ujabb-magyar-tanccsapat-az-attraction-nyomdokaiban-video.htmlÚjabb magyar siker a Britain's Got Talent műsorában. A Fricska nevű gödöllői tánctrió négy igennel jutott tovább a brit tehetségkutatóban szombat este.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.