Kulcsár Edina kikészült

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Miss World repülőút kín Kulcsár Edina Amerika Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő Londonból még vidáman jelentkezett be, ám az azt követő, Miami-ig tartó repülőút nem tartogatott sok jót Edina számára.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye, Amerikába utazott, ahol a Casanova Night Musical című darabbal turnézik. Edina nagyon várta az utazást, ám a repülőút nem úgy sikerült, ahogy azt képzelte.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Tegnap este megérkeztünk, de az útról nem nyilatkoznék. Röviden annyit, hogy végigszenvedtem a 9 órás utat Londonból Miamiba. Itt még csak reggel 7 lesz! - 6 óra az időeltolódás, de igyekszem a ti időtökhöz igazodva megosztani az élményeimet! Gondolom, valami pálmafás képet vártatok volna, de sajnos ezt csak később tudom kivitelezni! Viszont azt el tudom mondani, hogy az első utam a szállásunkon található medencébe vezetett!„ – írta Edina az érkezése után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.