hajlékonyság Kasza! (tévéműsor) extrém Keresztes Ildikó Kasza Tibi miniruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornász múltjáról kérdezte az énekesnőt Kasza Tibor, amikor Keresztes Ildikó hirtelen a nyakába emelte a lábát és extrém pózt villantott. 

Kisestélyiben mutatta meg rugalmasságát Keresztes Ildikó, amikor a Kasza! Showban Kasza Tibi a hajlékonyságáról faggatta. Az énekesnő egy percig sem tétovázott, és egy szempillantás alatt az égbe emelte a lábát. A műsorvezető szája tátva maradt a meglepetéstől. Íme Ildikó produkciója:

Szívhez szóló történet a kislányról, aki lehet, utolsó születésnapját ünnepli családjávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-az-rtl-klub-hazon-kivul-musoraban-riport-a-kislanyrol-akit-el-akarnak-valasztani-csaladjatol.htmlEbben az évben még családjával ünnepelhette a születésnapját Fruzsina, akit ki akarnak toloncolni Svédországból.TV + Bulvár--Nagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-nagy-ricsi-a-margit-hidra-koltozott-ahova-egy-hatalmas-franciaaggyal-erkezett.htmlAz X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?TV + Bulvár--Kulcsár Edina kikészült http://www.life.hu/bulvar/20150512-kulcsar-edina-szepsegiralynonek-a-miss-world-elso-udvarholgyenek-repuloutja-amerikaig-kinkeserves.htmlA szépségkirálynő Londonból még vidáman jelentkezett be, ám az azt követő, Miami-ig tartó repülőút nem tartogatott sok jót Edina számára.TV + Bulvár--Fura hírre bukkantunk: Joshi Bharat testvérét elrabolta egy majompárhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-joshi-barath-a-tv2-musorvezetojenek-testveret-elrabolta-egy-majompar.htmlTátott szájjal hallgattuk a TV2 műsorvezetőjének történetét, amikor is testvérére szemet vetett egy majomházaspár. Lehet, hogy megvan a kis Maugli?TV + BulvárOrigoHajdú Péter: "Én voltam a hónap pornófilm-kölcsönzője"http://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-peter-foiskolas-koraban-kolcsonzott-pornofilmeket.htmlA Kasza! Show-ban Kasza Tibi arról kérdezte a sztárpárt, Hajdú Pétert és Sarka Katát, vajon melyikük néz több erotikus témájú filmet. Ekkor derült ki egy érdekes infó Hajdú Péterről. TV + Bulvár--Fél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.