Félmillióval udvaroltak Baukó Évának

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
valóvilág udvarlás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori versenyzőjét kitartóan ostromolják a férfiak, az egyik udvarlója azonban mindent bevetett, hogy meghódítsa Évát.

500 ezer forintot kínált Baukó Évának – aki szereti ledobni magáról a textilt – egy Valentin nevű férfi. Az összeget a padlóra helyezve fényképezte le és ezzel a szöveggel továbbította az egykori valóságshow-szereplőnek: "Szia, érdekelne?"

Forrás: Facebook/ Baukó Éva

A lány – akiért egy férfi nemrég állítólag még az öngyilkosságra is képes lett volna – nem is teketóriázott, és közösségi oldalán tájékoztatta a nagyérdeműt a dologról. Így persze az álláspontját is megismerhettük: természetesen nem tudta komolyan venni a modern kori trubadúrt, akit válaszként csupán egy hatalmas szmájlival ajándékozott meg, illetve a kép alatt azzal kommentálta az esetet, hogy mi mindent képesek megtenni egyesek „5 perc hírnévért".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.