Frizbi Hajdú Péterrel Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Frizbi vendégei Dobrády Ákos és Inti voltak, akik egy múltbeli szörnyű baleset részleteit is felelevenítették. Ónos eső után ültek autóba, majd kicsúsztak. Inti kirepült az autóból, mivel nem volt bekötve. Mint utólag kiderült, ez volt a szerencséje is, mivel el is veszthette volna lábát, ha a helyén marad. A történtekről a zenészek az alábbi videóban beszélnek. 
Ismét talajrészegre itták magukat az Éden hotel játékosai - Bence lapáttal ütötte férfiasságáthttp://www.life.hu/bulvar/20150516-ismet-talajreszegre-ittak-magukat-az-eden-hotel-jatekosai.htmlIlyen nincs és mégis van! Túl jól sikerült a buli az Éden hotelben. Amíg Éden Laura azt kiabálta, jelentsen ez bármit is: tiszteld meg a boromat", addig Bence egy lapát segítségével játszadozott péniszével. Felejthetetlen képsorok következnek! TV + BulvárOrigoVégtelen lábakat villantott Liluhttp://www.life.hu/bulvar/20150516-vegtelen-labakat-villantott-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejrutban-nyaral.htmlInstagram-fotója tanúsága szerint Bejrútban tölti pihenőjét Lilu. Az RTL műsorvezetője fantasztikusan néz ki, és posztja arról árulkodik, hogy remekül érzi magát a nyaralása alatt. Az, hogy ki készítetta a fotót, nem derül ki a bejegyzésből... TV + BulvárOrigoÉden hotel: Elkezdődött a végjáték - Pénteken ismét hazament valakihttp://www.life.hu/bulvar/20150516-eden-hotelben-elkezdodott-a-vegjatek-ot-paros-kuzd-a-fodijert.htmlMár csak öt páros van játékban az Éden Hotelben, új beköltöző már nem érkezik, hamarosan kiderül, ki vagy kik viszik el a főnyereményt. TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra: "Nem tudtam, vajon tudok-e érdekes lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150516-ordog-nora-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlSokáig tépelődött azon Ördög Nóra, hogy elvállalja-e az Összezárva Frierikusszal való műsorban való szereplést. Végül férje, Nánási Pállal közösen úgy döntöttek, igent mond. TV + Bulvár--"Alkoholizmus, hajléktalanság, infarktus" - Ezeken ment keresztül Beri Ary a Szerelem első vérig egykor rajongott Fügéjehttp://www.life.hu/bulvar/20150516-alkoholizmus-hajlektalansag-infarktus-ezeken-ment-keresztul-beri-ary-a-szerelem-elso-verig.htmlKi ne emlékezne a Szerelem első vérig Fügéjére? Beri Ary ma 47 éves és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Megváltozott, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, és sok idő után néhány éve az RTL Klub XXI. század című műsorában mesélt életéről. TV + BulvárOrigoSzórakozóhelyen támadták meg Kállay-Saunders Andrást http://www.life.hu/bulvar/20150516-brutalis-tamadas-aldozata-lett-kallay-saunders-andras.html A szemtanúk szerint egy bokszoló ütötte le az énekest, aki először bagatelizálta, majd beismerte a történteket: megtámadták. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.