Borzalmas állapotban van Mary Zsuzsi sírja - Nem is ott nyugszik az énekesnő

Klapka György Mary Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Mary Zsuzsi, A MAMA" - áll az énekesnő sírkövén. A szívhezszóló feliratú emlékhelyet azonban úgy tűnik, senki nem látogatja, ugyanis rettentő rossz állapotban van. 

A Blikk olvasó-riportere meglepődött, amikor meglátta, hogy fiatalkori kedvencének sírhelye milyen állapotban van. Először nem is akarta elhinni, hogy arról az imádott Mary Zsuzsiról lehet szó.

Forrás: MTI/Mészáros János

"Épp arra jártam, és véletlenül néztem rá a kőtömbre. Már csak azért is kíváncsi voltam rá, kié lehet, mert ott árválkodott egyedül, gazdátlanul. A közelében nem volt más sír, gaz vette körül. Amikor közelebb értem, megdöbbenve láttam, hogy egyik legkedvesebb énekesnőm neve van ráírva. Nagyon elkeseredtem, mert igen sok örömöt okozott nekem dalaival, amíg élt. Szinte minden sírhalmon friss virág díszelgett anyák napja alkalmából, ám itt semmi. Pontosabban néhány szakadt művirág egy összetört vázában. Szerintem ennél mindenki többet érdemel" - mondta el a lapnak.

"A sírkövet a külföldön élő fiam, Cristian állíttatta nem sokkal a szertartás után. Egyébként Zsuzsi valójában nem ott nyugszik, hiszen urnás temetése volt. A gyerekeim karácsonykor és júliusban szoktak hazajönni, akkor mindig kimegyünk a temetőbe hozzá. Egyébként úgy tudom, a feleségem tartja rendben. Tudomásom szerint nemrég ültetett is rá valamit" - nyilatkozta Klapka György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.