Gigadekoltázzsal pózol Voksán Virág

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
Voksán Virág dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág - amióta feltűnt a címlapokon - mindig is megosztotta az embereket, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy tekintélyes rajongótáborral rendelkezik és férfiak ezrei csorgatják a nyálukat a fotóit nézegetve.

Voksán Virág Facebook-oldalán előszeretettel posztol magáról szexi képeket, követői pedig legalább ilyen lelkesen lájkolgatják és kommentelik a felvételeket. Mint páldául ezt is, ahol Virág ismét dús kebleit villantja meg.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
"Tönkrement az életem, mióta meghalt!" - Antal Imre egykori barátjának szomorú vallomásahttp://www.life.hu/bulvar/20150516-antal-imre-egykori-baratjanak-szomoru-vallomasa.html Évek óta nem lehet hallani Józsefről, Antal Imre egykori barátjáról. A művész utolsó éveiben elválaszthatatlanok voltak, együtt is éltek, míg a tévés a gyógyíthatatlan rákbetegek hospice-házába nem került. TV + Bulvár--Stohl András: "Az alkohollal valóban vannak problémáim"http://www.life.hu/bulvar/20150516-stohl-andras-allitja-a-drogokkal-leszamolt-de-az-alkoholfogyasztast-nem-tagadja.htmlA színész leszokófélben van a cigarettáról, de az előadás utáni kisfröccsöt nagyon várja.Tudja, hogy hibázott, de úgy érzi, megfizetett a bűneiért. A színész minderről a Libikóka című beszélgetős showban Krizsó Szilviának mesélt.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huIsmét talajrészegre itták magukat az Éden hotel játékosai - Bence lapáttal ütötte férfiasságáthttp://www.life.hu/bulvar/20150516-ismet-talajreszegre-ittak-magukat-az-eden-hotel-jatekosai.htmlIlyen nincs és mégis van! Túl jól sikerült a buli az Éden hotelben. Amíg Éden Laura azt kiabálta, jelentsen ez bármit is: tiszteld meg a boromat", addig Bence egy lapát segítségével játszadozott péniszével. Felejthetetlen képsorok következnek! TV + BulvárOrigoÉden hotel: Elkezdődött a végjáték - Pénteken ismét hazament valakihttp://www.life.hu/bulvar/20150516-eden-hotelben-elkezdodott-a-vegjatek-ot-paros-kuzd-a-fodijert.htmlMár csak öt páros van játékban az Éden Hotelben, új beköltöző már nem érkezik, hamarosan kiderül, ki vagy kik viszik el a főnyereményt. TV + BulvárOrigoFesztiválokon mozgatja meg az embereket Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-az-emlekezetes-sziget-latogatas-utan-ujra-fesztivalozik-rubint-reka.htmlA Life.hu riporterének mesélt arról Rubint Réka, hogy idén zenei fesztiválon is tart edzéseket. Norbi azonban nem tart vele, ugyanis akkor más dolga lesz. TV + Bulvár--Szórakozóhelyen támadták meg Kállay-Saunders Andrást http://www.life.hu/bulvar/20150516-brutalis-tamadas-aldozata-lett-kallay-saunders-andras.htmlA szemtanúk szerint egy bokszoló ütötte le az énekest, aki először bagatellizálta, majd beismerte a történteket: megtámadták. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.