Stohl András: "Az alkohollal valóban vannak problémáim"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
drog Stohl András alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész leszokófélben van a cigarettáról, de az előadás utáni kisfröccsöt nagyon várja.Tudja, hogy hibázott, de úgy érzi, megfizetett a bűneiért. A színész minderről a Libikóka című beszélgetős showban Krizsó Szilviának mesélt.

"Negyvennyolc éves vagyok, de igazából csak negyvenhét és fél. Az a fél év hiányzik az éle­temből. Viselek egy hátizsákot, amelyben ott van a börtön. Nagyon megosztom az embereket. Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem, hidegen alig hagyok valakit. Azt tapasztaltam, hogy az ötven feletti hölgyeknek vagyok a nagy kedvence. Talán szeretik a rakoncátlan rosszfiú énemet" - mondta.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A színész állítja, a drogokkal leszámolt, de az alkoholfogyasztást nem tagadja.

"Köszönöm szépen, jóban vagyunk! Az alkohollal valóban vannak problémáim. Most, negyvennyolc évesen ott tartok, hogy az előadások után várom, hogy megigyam a kisfröccsömet, de büszkén mondom, két hónapja nem ittam, és két hónapja csak elektromos cigit szívok. Nem tudom, meddig fogom bírni" - mondta Stohl.

Borzalmas állapotban van Mary Zsuzsi sírja - Nem is ott nyugszik az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20150516-borzalmas-allapotban-van-mary-zsuzsi-sirja.html„Mary Zsuzsi, A MAMA" - áll az énekesnő sírkövén. A szívhezszóló feliratú emlékhelyet azonban úgy tűnik, senki nem látogatja, ugyanis rettentő rossz állapotban van. TV + BulvárOrigoSzörnyű baleset árnyékolja be Dobrády Ákos és Inti múltjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150516-baleset-arnyekolja-be-dobrady-akos-es-inti-multjat-ujra-osszeall-a-tnt.htmlA Frizbi vendégei Dobrády Ákos és Inti voltak, akik egy múltbeli szörnyű baleset részleteit is felelevenítették. Ónos eső után ültek autóba, majd kicsúsztak. Inti kirepült az autóból, mivel nem volt bekötve. Mint utólag kiderült, ez volt a szerencséje is, mivel el is veszthette volna lábát, ha a helyén marad. A történtekről a zenészek az alábbi videóban beszélnek. TV + BulvárOrigoIsmét talajrészegre itták magukat az Éden hotel játékosai - Bence lapáttal ütötte férfiasságáthttp://www.life.hu/bulvar/20150516-ismet-talajreszegre-ittak-magukat-az-eden-hotel-jatekosai.htmlIlyen nincs és mégis van! Túl jól sikerült a buli az Éden hotelben. Amíg Éden Laura azt kiabálta, jelentsen ez bármit is: tiszteld meg a boromat", addig Bence egy lapát segítségével játszadozott péniszével. Felejthetetlen képsorok következnek! TV + BulvárOrigoVégtelen lábakat villantott Liluhttp://www.life.hu/bulvar/20150516-vegtelen-labakat-villantott-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejrutban-nyaral.htmlInstagram-fotója tanúsága szerint Bejrútban tölti pihenőjét Lilu. Az RTL műsorvezetője fantasztikusan néz ki, és posztja arról árulkodik, hogy remekül érzi magát a nyaralása alatt. Az, hogy ki készítetta a fotót, nem derül ki a bejegyzésből... TV + BulvárOrigo"Alkoholizmus, hajléktalanság, infarktus" - Ezeken ment keresztül Beri Ary a Szerelem első vérig egykor rajongott Fügéjehttp://www.life.hu/bulvar/20150516-alkoholizmus-hajlektalansag-infarktus-ezeken-ment-keresztul-beri-ary-a-szerelem-elso-verig.htmlKi ne emlékezne a Szerelem első vérig Fügéjére? Beri Ary ma 47 éves és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Megváltozott, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, és sok idő után néhány éve az RTL Klub XXI. század című műsorában mesélt életéről. TV + BulvárOrigoIrtó cuki interjút adott Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150513-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fesztivalokrol-kozonsegrol-dalokol-es-a-technikai-kutyukrol-meselt-a.htmlFesztiválokról, közönségről, dalokól és a technikai kütyükről mesélt a Life.hu riporterének Korda György és Balázs Klári. Elképesztően aranyosak. Nézzétek!TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.