Azurák Csaba rúgatta ki Andor Évát?

Forrás: TV2 -
menesztés Azurák Csaba TV2 Tények Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa hírek röppentek fel Andor Éva távozásával kapcsolatban: a műsorvezető menesztéséről egyes források szerint társa és régi kollégája döntött. 

Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: 13 évig dolgozott a TV2-nél Andor Éva, akitől közös megegyezéssel vált meg a csatorna. Most olyan hírek röppentek fel televíziós berkekből, hogy a műsorvezető menesztéséről társa, Azurák Csaba döntött – közölte az Origo a Blikkre hivatkozva. Azurák döntésének hátterében állítólag az állt, hogy Andor Éva nem illet bele a Tényekkel kapcsolatos jövőbeli szakmai elképzelésekbe.

Forrás: TV2

Az Origo emlékeztetett, hogy a Tények műsorvezetőjét március 24-én nevezték ki az aktuális műsorok főszerkesztőjévé, állítólag Andor Éva azóta félt attól, hogy távoznia kell a csatornától. A híresztelésekre sem Azurák Csaba, sem Andor Éva nem kívánt reagálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.