Stahl Judit: „Nem a pénz a lényeg”

Forrás: TV2 -
vásárlás alak Birodalom Stahl Judit gasztronómia sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Judit szerint mindig az a fontos, hogy az ember szeresse a munkáját, a pénz ehhez képest nem lényeges.

Sokan csak Stahl-birodalomnak nevezik azt a szerteágazó üzletágat, amelynek középpontjában Stahl Judit gasztronómiája áll. Az egykori híradós csak mosolyog ezen az elnevezésen – írja a Bors – hiszen ezen a „birodalmon” mindössze hatan dolgoznak, és ő maga nem nagyvezérként, hanem hétköznapi emberként éli az életét. Mindennap fél hétkor ébred, elviszi a lányát iskolába, dolgozik, ebédel, alszik egy keveset, majd újra dolgozik, ami után ismét Hannának jut a főszerep – írja a lap.

Forrás: TV2

„A mai napig egy 67 négyzetméteres lakásban lakom, az autóm nyolcéves és ruhákra sem költök vagyonokat. Sőt! Nem is szeretek vásárolni, ha tehetem, interneten vásárolok és van több, teljesen egyforma ruhadarabom is” – vallotta be Stahl Krizsó Szilviának a Libikóka című beszélgetős show-ban, a Radnóti Színház színpadán

„Rendszeresen futok és súlyzózom. Hetente legalább ötször sportolok” – mesélt alakjának titkáról a 46 éves Stahl Judit, aki azt is elárulta, mivel töltené az idejét, ha nem a gasztronómia iránti szenvedélye uralná mindennapjait: „Sokat lennék a lányommal, olvasnék és rengeteget időznék a Balatonon.”

Megvillantotta csodás lábait Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150515-megvillantotta-csodas-labait-eros-antonia.htmlKét gyermekes anyukaként leginkább farmert és kényelmes tornacipőt visel a hétköznapokon Erős Antónia, akit végre szuper miniszoknyában is láthattunk. Alapítványa 10. évfordulója alkalmából megvillantotta csodás lábait!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu"Aki szép, az reggel is szép" - Megmutatjuk, hogy néz ki ébredés után, sminktelen arccal Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-igy-nez-ki-ebredes-utan-sminktelen-arccal-ordog-nora.htmlNóra azt állítja, amióta megszülettek a gyerekei, előfordul, hogy smink nélkül szalad le az utcára. Régen ez zavarta volna, ma már sokkal fontosabb dolgok is vannak az értékrendjében, mint hogy mindig makulátlan legyen a külseje. TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Claudia mellett csak második lehetek"http://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-ugy-gondolta-liptai-claudia-mellett-csak-masodik-lehet.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Ördög Nóri arról is beszélt, hogy amikor átigazolt a TV2-höz, egyáltalán nem volt arról szó, hogy Claudia helyére jönne, mint ahogyan azt sokan hiszik. Azt is hozzátette, jóban van kolléganőjével és nincsenek köztük feszültségek. "Claudia mellett csak második lehetek" - jelentette ki. TV + Bulvár--Közös edzőterembe jár Rékasi exe, Détár Enikő és új szerelme Pikali Gerdahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-kozos-edzoterembe-jar-rekasi-exe-detar-eniko-es-uj-szerelme-pikali-gerda.htmlDétár Enikőt nem zavarja, hogy Károly és Gerda is a régi helyüket látogatja. TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoTíz év után is izzik a levegő Csányi Sándor és Schell Judit között.http://www.life.hu/bulvar/20150512-tiz-ev-utan-is-izzik-a-levego-csanyi-sandor-es-schell-judit-kozott-a-thalia-szinhaz-ketten-egyedul.htmlHatározottan jól működik a kémia a két színész, Csányi Sándor és Schell Judit között, így már másodszor játszanak szerelmespárt.TV + BulvárOrigoÍgy múlatja az idejét Cannes-ban Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-mulatja-az-idejet-cannes-ban-vajna-timea.htmlFérjével, Andy Vajnával Timi is Cannes-ba utazott, a filmfesztiválra. A művészeti programok mellett Tímea a sportolásra és kirándulásra is szán időt, ezt bizonyítja a Facebookjára posztolt kép is. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.