Kilábalt magánéleti válságából Szőke Zoltán

boldogság válság Szőke Zoltán szerelem Barátok közt magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Barátok közt sztárjának magánélete végre rendeződött. A házassága 20 év után ért véget, miután a színész egy régi osztálytársába lett szerelmes. Párja azóta Budapestre költözött Újvidékről, és nagy boldogságban élnek együtt.

Ahogy a Life.hu is megírta, 2013 végén Szőke Zoltán elhagyta családját egy vajdasági nőért, majd elköltözött otthonról. Azóta nem sokat nyilatkozott a magánéletéről, a Bors mai számából azonban megtudhattunk néhány új információt.

Fotó: Life.hu

Annamari, a színész diákkori szerelme a kapcsolatuk kedvéért Budapestre költözött, és már két éve együtt élnek a Wekerle-lakótelepen. „Jól vagyunk, boldogok vagyunk, már rég összeköltöztünk, évekkel ezelőtt” – mondta röviden Szőke Zoltán a lapnak.

Mivel korábban arról szóltak a hírek, hogy a színésznek teljesen megromlott a kapcsolata gyerekeivel, ehhez a témához is hozzászólt a híresség: „Telefonon beszélünk egymással, amikor tudunk, összefutunk, jóban vagyunk, nem csak hétvégi apuka vagyok.”

Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeithttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dobo-kata-egykori-vetelytarsa-rabakozi-andrea-kesziti-fel-vajna-timi-szepsegeit-a-megmerettetesre.htmlGeszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnya alá a Miss Univerese Hungary szépségeit.TV + BulvárOrigoHoppá! Világsztárral bulizott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dukai-regina-modell-svajcban-mike-tyson-amerikai-okolvivoval-bulizott.htmlSvájcban vakációzik Dukai Regina, aki a jól megérdemelt pihenés mellett még egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.TV + Bulvár--Lilu új műsort kap az RTL Klubonhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-lilu-uj-musorban-elveszett-csaladtagokat-keres.htmlÚj műsort indít az RTL Klub, amelynek háziasszonya Lilu lesz. Elveszett családtagokat keresnek. TV + BulvárOrigoFekete Dávid hároméves koráig nem beszélthttp://www.life.hu/bulvar/20150518-fekete-david-enekes-harom-eves-koraig-nem-beszelt.htmlFekete Dávid a FEM3 Café adásában mesélte el, hogy gyerekkorában szuperhősnek készült, és szülei aggódtak érte, mert nem akart megszólalni.TV + Bulvár--Ördög Nóra kávézni hívta Medveczkyt - A táncosnő szerint megalázta a műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-medveczky-ilona-szerint-ordog-nora-megalazta.htmlFriderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban próbálta kibékíteni Ördög Nórát Medveczky Ilonával. Sírás lett a vége. TV + Bulvár--Megvillantotta csodás lábait Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150515-megvillantotta-csodas-labait-eros-antonia.htmlKétgyermekes anyukaként leginkább farmert és kényelmes tornacipőt visel a hétköznapokon Erős Antónia, akit végre szuper miniszoknyában is láthattunk. Alapítványa 10. évfordulója alkalmából megvillantotta csodás lábait!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.