Baukó Éva feltálalta a melleit

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
mell valóvilág Vacsora dekoltázs Baukó Éva RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó vacsorához szexi dekoltázs dukál – Baukó Éva tudja, mitől döglik a légy.

Az egykori valóságshow-sztár nemrég meztelen testet villantott, most azonban nem volt ilyen merész, de egy mellbedobásos vacsival így is meglepte rajongóit. A kommentelők azonban nem a finom falatokba, hanem inkább Évi szexi melleibe haraptak volna bele.

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva
Meglepő vallomás: Ördög Nóra lángossütőnek állna a tévézés helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150519-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-az-osszezarva-friderikusszal-musorban-elmondta-inkabb-langossuto.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Nóri meglepő vallomást tett: a műsorszerkesztés helyett szívesebben készítene lángosokat egy sütödében.TV + Bulvár--Imádnivaló kutyusos videó – ezt látnod kell!http://www.life.hu/bulvar/20150515-cuki-kutyusos-video-amit-latnod-kell-igy-varjak-a-kutyak-haza-gazdajukat.htmlZseniális kisfilmet találtunk, melyből kiderül, milyen cukik a kutyák, amikor gazdijukra várnak.TV + Bulvár--Berki Krisztián csókot kért Cinthya Dictatortól - "Nem akarok balhét"http://www.life.hu/bulvar/20150515-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-csokot-kert-cinthya-dictatortol-az-eden-ejjel.htmlBerki szerette volna, ha műsorvezetőtársa megmutatja neki a színpadi csókot. Vajon mit lépett erre Cinthya?TV + Bulvár--Mindenki elsírta magát a TV2 adásában: két embert küldtek hazahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-mindenki-sirt-ket-ember-esett-ki-az-eden-hotel-jatekabol-eden-gabornak-az-agressziv-viselkedese.htmlÚgy tűnik, egyre rosszabbul viselik a játékot a 62 napja tartó játékban a szereplők.TV + Bulvár--Rendőrt hívtak Kerényi Mikós Gáborrahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-rendort-hivtak-kerenyi-mikos-gaborra-a-fame-musical-flashmobja-miatt.htmlHirtelen ellepték az Oktogont az Operettszínház táncosai tegnap, amivel nem kis galibát okoztak.TV + Bulvár--Damu hálás Palácsiknakhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-damu-roland-szinesz-akinek-hamarosan-megjelenik-a-konyve-harom-ev-borton-utan-halas-palacsik.htmlÚgy tűnik, kezdenek jóra fordulni a börtönből nemrég szabadult Damu Rolandnak és feleségének, Edina Monának az élete. Az asszony egykori adminisztrátorból lassan profi író lesz, a színésznek pedig egyre több a munkája.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.