„Rapappap" – Nálunk ő a kedvenc az Eurovízión

szerb Robbie Williams Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Belga elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boggie után nálunk a belga Loïc Nottet vitte a pálmát az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjén. A srác, dalával a jövő Robbie Williamsét idézte meg. A szerb előadóra pedig nem lehetett nem odafigyelni, hiszen hatalmas testével betöltötte a színpadot.

Kedd este óta a belga Loic „Rapappap" című dalát dúdoljuk, aki igazi modern életérzést varázsolt az Eurovízió színpadára. Örültünk, hogy végre nem egy szokásos, nagyívű és semmitmondó dalt kellett hallgatnunk. A Life.hu-nál egyelőre ő a nyerő, de még hátra van a második elődöntő, ami tartogathat meglepetéseket.

A szerb Bojana Stamenov brutális teste mindent vitt, ami a látványt illeti. A hangja sem volt elhanyagolható, de ez az erőszakos előadásmód nekünk nem jött be. Bojana már több tehetségkutatón is indult, például a Serbia's Got Talentben 2012-ben, ahol a fináléig jutott. Az biztos, hogy az Eurovízióra is hatásos produkcióval érkezett, de nekünk Boggie letisztult, elegáns dala sokkal jobban tetszik, ezt elfogultság nélkül állíthatjuk.

A Down kórosokból álló Finn punk együttestől sokat vártunk, hiszen szinte biztosak voltunk benne, hogy továbbjutnak a döntőbe. Cukik is voltak, simán adtunk volna nekik is egy szavazatot. Ám az ő nevük mégsem hangzott el a 10 legjobb előadó között. Sebaj, mi azért megmutatjuk nektek őket, mert bebizonyították, ha van egy álmod semmi nem állhat az utadba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.