Berki Krisztián elkísérné Éden Tinát a mellműtétjére

Éden Tina Éden Éjjel Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina, az Éden Hotel tegnap kiesett játékosa elárulta, hamarosan nagyobb keblekkel büszkélkedhet majd. 

Két dudás nem fér meg egy csárdában - kezdte Tina, mire Berki megállapította, hogy kettőjüknek viszont négy dudája van.

Tina bevallotta, hamarosan megcsináltatja melleit, majd Berki plasztikai sebésszé változott, és javasolta, hogy a lány a tervezett 300 köbcentis implantátumok helyett nyugodtan rakasson be nagyobb, 320 köbcentiseket. Azt is felajánlotta, hogy elkíséri Tinát a sebészeti konzultációkra.

Tornóczky Anita: Nem látom összeegyeztethetetlennek a gyerekvállalást és az állatvédelmet.http://www.life.hu/bulvar/20150520-tornoczky-anita-gyerek-allatvedelem-kutya-ferj-allatmentes.htmlTornóczky Anita élete évek óta az állatvédelemről szól, az egykori műsorvezető nem is vágyik vissza a csillogásba. Csini ruháit lecserélte kényelmes öltözékre, amelyben bármikor menthet bajba jutott állatot. És mit szól mindehhez a férje? Anita ebben az őszinte interjúban elárulja!TV + Bulvár--Tóth Gabit UFÓ-k rabolták elhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-toth-gabit-enekesnot-az-x-faktor-mentorat-ufok-raboltak-el-az-rtl-klub-reggeli-adasabol-az-is.htmlMindenki megnyugodhat, Gabi nem lép Pataky Attila nyomdokaiba, de kétség kívül szeret földönkívüliekkel bandázni.TV + Bulvár--Elhagyta szakmai stábja Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/bulvar/20150520-kallay-saunders-andras-enekest-elhagyta-menedzsere-es-sajtofonoke.htmlMíg az Eurovíziós Dalfesztivál sztárja tagadja a legutóbbi híreszteléseket, miszerint újabb verekedésbe keveredett, addig menedzsere és sajtófőnöke már nem dolgozik többé az énekesnek.TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoRendőrt hívtak Kerényi Miklós Gáborrahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-rendort-hivtak-kerenyi-mikos-gaborra-a-fame-musical-flashmobja-miatt.htmlHirtelen ellepték az Oktogont az Operettszínház táncosai tegnap, amivel nem kis galibát okoztak.TV + Bulvár--Tragikusan fiatalon öngyilkos lett: felakasztotta magát a kisgyermekes sportolóhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-adrian-robinson-jr-nfl-jatekos-felakasztotta-magat-25-evesen.htmlMegdöbbentő: 25 esztendős korában felakasztotta magát Adrian Robinson Jr, NFL-játékos.TV + Bulvár--Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeithttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dobo-kata-egykori-vetelytarsa-rabakozi-andrea-kesziti-fel-vajna-timi-szepsegeit-a-megmerettetesre.htmlGeszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.