Kínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendéget

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta,  jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. 

"Először valami olasz dalát énekelte, lassan vonaglott a pódiumon, sőt, a földön kúszott, pörgött és tárogatta a lábát. Ezt követően odament az első sorban egy fiatalemberhez, és egész egyszerűen lovaglópózban az ölébe ült. Eközben énekelt, vonaglott, majd kicsomagolta a mellét és a férfi fejéhez tolta. Szegény, meg se mert mozdulni. A közönség hangosan derült ezen, és csak utána vettem észre, hogy a stábtagok döbbenten és zavartan néznek egymásra" - nyilatkozta a Borsnak a közönség egyik tagja.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A kérdéses jelenetsor nem kerül adásba. A fiatalembertől pedig ezúton is elnézést kérünk az őt ért kellemetlenségekért" – közölte a lappal Frizbi munkatársa, Végvári Tibor.

"Nagyon sajnálom, hogy nem kerül adásba, mert nagyon cuki volt az az egész. Ugyanakkor nem értem, hiszen Magyarországon is vannak nudistastrandok, ahol a kisgyerekek, sőt, apró babák is látnak mindent. Nemcsak ciciket, hanem teljes pucérságot" - fejtette ki véleményét Cicciolina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.