Gyönyörű fotót posztolt Vajna Timi – ez ám a luxus!

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi modell luxus Andy Vajna Lamborghini autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lamborghini és egy csodás nő – Andy Vajna igazán elégedett lehet. Timi egy álomautóval állt modellt.

Köldökig kivágott ruha és vörös álomautó, Vajna Timi tudja, milyen az igazi luxus. Andy Vajna feleségének nagyon jól áll ez a menő verda. „Kipróbáltam ezt a csodát" – írta a kép mellé Instagram-oldalán Timi.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

Álom luxuskivitelben

A Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen luxusban telt Andy Vajna és felesége karácsonya, és hogy milyen álomruhában szilveszterezett Vajna Timi.
Boggie Bécsben második nászútját töltihttp://www.life.hu/bulvar/20150521-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyra-dontose-becsben-masodik-naszutjat-tolti.htmlAz énekesnő remekül szerepelt az Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőjén és ez férjének is köszönhető, aki mellette állt a megmérettetés előtt.TV + BulvárOrigoMegszökött az esküvőjéről ÉNB Barbihttp://www.life.hu/bulvar/20150521-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-megszokott-az-eskuvojerol.htmlA szőke szépség bevallotta, akárcsak a sorozatban, az életben is volt már menyasszony, de az esküvő előtt szakított vőlegényével.TV + Bulvár--Tóth Gabit UFÓ-k rabolták elhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-toth-gabit-enekesnot-az-x-faktor-mentorat-ufok-raboltak-el-az-rtl-klub-reggeli-adasabol-az-is.htmlMindenki megnyugodhat, Gabi nem lép Pataky Attila nyomdokaiba, de kétség kívül szeret földönkívüliekkel bandázni.TV + Bulvár--Kirabolták az RTL Klub egykori sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150521-kiraboltak-vv-macit.htmlA ValóVilágból egészségügyi problémák miatt távozó kétmázsás játékost nagy csalódás érte a minap. Csúnya trükkel kirabolták. TV + Bulvár--Polgár Kriszta pocakja nem csak a baba miatt nő !http://www.life.hu/bulvar/20150520-csipkebe-bujtatta-pocakjat-polgar-kriszta.htmlPolgár Kriszta nagyon boldog, hogy második gyermekét várja, de örömébe egy kis üröm is vegyül. Már másodszor került veszélybe kisbabája, és kiderült, hogy szülés után meg kell műttetnie magát.TV + Bulvár--Kínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendégethttp://www.life.hu/bulvar/20150521-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-cicciolina-produkcioja-kiverte-a-biztositekot.htmlBár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta, jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.