Kállay-Saunders András:"Nem vagyok balhés típus"

balhé verekedés Joshi Bharat bántalmazás beszólás Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders Andrásról az utóbbi időben rengeteget cikkeztek a lapok, ami nagyon bántja az énekest.

Andrást különösen azért zavarja a sok, hazugsággal tarkított pletyka az ominózus verekedéssel kapcsolatban, mert látja, hogy édesanyját nagyon felkavarják ezek a cikkek. Megérti, hogy az emberek irigykednek, de rosszul érinti, amikor valaki beszól vagy éppen bántja.

„Nagyon egyszerű ember vagyok, nem is fogok megváltozni, az ismertség sem változtatott meg. Nem vagyok nagy sztár, csupán András vagyok" – mondta Joshi Bharatnak az énekes.

Liptai Claudia: „A férfiak rettegnek tőlem"http://www.life.hu/bulvar/20150522-liptai-claudia-szineszno-a-feltekenysegrol-a-szerelemrol-ferfiakrol-es-uj-szakmajarol-vallott.htmlA műsorvezető őszintén vallott férfiakról, féltékenységről és arról, miért tanul új szakmát.TV + Bulvár--Már nagyon készül a halálra a magyar színészhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-paudits-bela-szinesz-bevallalna-az-eutanaziat-es-ha-tehetne-tavozna-az-elok-sorabol.htmlPaudits Béla évek óta él depresszióban, nem foglalkozik semmivel, csupán otthon fekszik, és várja a halált.TV + Bulvár„Rapappap" – Nálunk ő a kedvenc az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-boggie-utan-nalunk-a-belga-lo-c-nottet-vitte-a-palmat-az-eurovizios-dalverseny-2015-elso-elodontojen.htmlBoggie után nálunk a belga Loic Nottet vitte a pálmát az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjén. A srác, dalával a jövő Robbie Williamsét idézte meg. A szerb előadóra pedig nem lehetett nem odafigyelni, hiszen hatalmas testével betöltötte a színpadot.TV + Bulvár--Jakabos Zsuzsa: „Benne volt a pakliban hogy véget ér a karrierem"http://www.life.hu/bulvar/20150514-jakabos-zsuzsaval-europa-bajnok-uszonovel-a-sport-lelki-hattererol-sikerrol-es-kudarcrol.htmlJakabos Zsuzsa ritkán ad interjút, most azonban a Life.hu-val kivételt tett. Az Európa-bajnok úszónővel sikerről, kudarcról és örömteli koránkelésről beszélgettem.TV + Bulvár--Új műsort kapott Szebeni István, aki a fürdetésre mindig hazaérhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-uj-musort-kapott-szebeni-istvan-az-origo-hirszoba-cimu-magazinmusorat.htmlSzebeni István élete egyre izgalmasabb. Egy hónapos kisfia, Patrik mellett új feladatot kapott, pedig már az első önmagában is nagy kihívás.TV + BulvárOrigoMegtudtuk, hol találkozott Sarka Kata Berlusconivalhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-sarka-kata-berlusconival-talalkozott.htmlHajdúék meglepő fotót posztoltak ki délután a közöségi oldalukra, amelyen Sarka Kata Silvio Berlusconi, az egykori olasz kormányfő oldalán mosolyog. De vajon hogyan találkoztak?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.