Új műsort kapott Szebeni István, aki a fürdetésre mindig hazaér

Forrás: Origo -
baba műsorvezető Szebeni István hírműsor fürdetés Origo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István élete egyre izgalmasabb. Egy hónapos kisfia, Patrik mellett új feladatot kapott, pedig már az első önmagában is nagy kihívás.

Szebeni István egy hónapja élvezi csöpp kisfia társaságát, akit anyák napján vittek haza a kórházból, azóta a baba lassan közelít a 3 kiló felé. Az egykori híradós igyekszik minden, a baba körüli teendőkből kivenni a részét, még úgy is, hogy újabb feladatot kapott. A műsorvezető már csaknem másfél éve dolgozik az Origo Zrt. tévéinél.

Forrás: Origo

Az Origo Hírszoba című magazinműsor vezetését bízták rám, amely a LifeNetwork és az OzoneNetwork tévékben másfél óránként jelentkezik, és 2 millió háztartásban nézhető. Ez a munka nem hasonlít a korábbi, híradós munkámhoz, inkább szélesíti a tudásomat. A szerkesztők az Origo Tudomány rovatából válogatják a híreket. A LifeNetwork csatornán az életmóddal és az egészséggel foglalkozom, az OzoneNetwork tévében pedig a környezetvédelem, a földrajzi érdekességek, az aktualitások vannak a középpontban. A műsor az Origo szerkesztőségében készül. A műsorokat általában a késő délutáni órákban rögzítjük a szerkesztőség newsdesk részén, ott, ahol az Origo-címlapot is szerkesztik. Szerencsére mindig sikerül hazaérnem a kisfiam fürdetésére, ami óriási élmény számomra, igaz, én csak locsolgatom a picike hátát. Mindent együtt csinálunk a baba körül a feleségemmel, ha otthon vagyok, sokszor büfiztetem is Patrikot. Gyakran etetés után nincs szívem letenni, így képes vagyok akár három óra hosszat üldögélni vele a kezemben. Van saját szobája, de egyelőre napközben velünk van a kanapén, figyelgetjük, hogyan alszik. Szerencsére én nem aggódom túl a dolgokat, nem nézegetem, hogy lélegzik-e még, egészséges kisfiú” - mondta István, aki munka közben is pontosan képben van, hogy mit csinál első gyermeke.

„Anita mindig küld aktuális fényképet róla valami kedves felirattal, például hogy apa, várlak haza!”

Polgár Kriszta pocakja nem csak a baba miatt nő !http://www.life.hu/bulvar/20150520-csipkebe-bujtatta-pocakjat-polgar-kriszta.htmlPolgár Kriszta nagyon boldog, hogy második gyermekét várja, de örömébe egy kis üröm is vegyül. Már másodszor került veszélybe kisbabája, és kiderült, hogy szülés után meg kell műttetnie magát.TV + Bulvár--Elképesztő módszerrel szépül Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150514-balazs-klari-hihetetlen-modon-szepul-egyidoben-a-lakasaval-egy-gozgep-segitsegevel.htmlKlárika nem titkolta, hogy pár hete életében először plasztikai sebészhez fordult és felvarratta szemhéját. Az énekesnő továbbra sem híve az orvosi szépészeti beavatkozásoknak, így tényleg mindent kipróbál, hogy arcbőre fiatalos maradjon. A legjobb kezelésre akaratlanul, saját lakásában talált rá.TV + Bulvár--Elvesztette babaháját az X-Faktor nyertese, Tóth Andihttp://www.life.hu/bulvar/20150518-elvesztette-a-babahajat-az-x-faktor-nyertese-toth-andi-power-plate-edz.htmlFurcsán átalakult Tóth Andi teste, aki bájos gömbölyűséggel nyerte meg az X-Faktort. Súlya nőtt, mérete csökkent, és lába is összement.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegvillantotta csodás lábait Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150515-megvillantotta-csodas-labait-eros-antonia.htmlKétgyermekes anyukaként leginkább farmert és kényelmes tornacipőt visel a hétköznapokon Erős Antónia, akit végre szuper miniszoknyában is láthattunk. Alapítványa 10. évfordulója alkalmából megvillantotta csodás lábait!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huLiptai Claudia: „A férfiak rettegnek tőlem"http://www.life.hu/bulvar/20150522-liptai-claudia-szineszno-a-feltekenysegrol-a-szerelemrol-ferfiakrol-es-uj-szakmajarol-vallott.htmlA műsorvezető őszintén vallott férfiakról, féltékenységről és arról, miért tanul új szakmát.TV + Bulvár--Megtudtuk, hol találkozott Sarka Kata Berlusconivalhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-sarka-kata-berlusconival-talalkozott.htmlHajdúék meglepő fotót posztoltak ki délután a közöségi oldalukra, amelyen Sarka Kata Silvio Berlusconi, az egykori olasz kormányfő oldalán mosolyog. De vajon hogyan találkoztak?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.