Kitalálod, ki ez a tini a képen?

Forrás: facebook/Vajna Timi -
Vajna Timi kép fotó fiatalkorú hasonlóság Andy Vajna Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi férjéről, Andy Vajnáról posztolt tinikori fotót, amelyen véleményünk szerint egy cseppet Schobert Norbira hajaz.

Régebben már megmutattuk nektek a producer fiatalkori fotóját, és akkor is megállapítottuk, hogy mennyire hasonlított Norbira. Vajna Timi ezúttal újabb fotón mutatta meg a tinédzser Andy Vajnát, mi pedig ismét hasonlóságot véltünk felfedezni közte és a fitneszguru között.

Forrás: facebook/Vajna Timi

Szerinted hasonlít a fiatal Andy Vajna Norbira?

Kulcsár Edina vad mutatványa: Egy szikla szélén pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-gyoztese-szepsekiralyno-a-grand-canyonban-egy-szikla-szelen.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott a szépségkirálynő egy fotó kedvéért – persze egy ilyen csodás képért ezt bárki bevállalta volna.TV + Bulvár--Hiennek egyedül kell boldogulniahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-hien-enekesnonek-egyedul-kell-boldogulnia-amerikaban-senkire-nem-szamithat.htmlAz énekesnő megkezdte tanulmányait Amerikában, ahová kint tartózkodó ismerősök és barátok híján utazott, de ő nem félt a magánytól.TV + Bulvár--Róza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Lefárasztották éjszaka a magyar lányok a Forma–1-es pilótákathttp://www.life.hu/bulvar/20150526-lefarasztottak-ejszaka-a-magyar-lanyok-a-forma-1-es-pilotakat.htmlNem csak egy városi legenda, hogy a gyönyörű magyar lányoknak a Forma–1-es pilóták is nagy rajongói. A hamarosan boltokba kerülő, A láthatatlan légiós című könyvből ez világosan kiderül!TV + Bulvár--Éden Hotel: Újabb játékosnak kellett távoznia - Már csak négyen viheti haza a fődíjathttp://www.life.hu/bulvar/20150527-eden-hotelbol-ujabb-jatekosnak-kellett-tavoznia.htmlA Costa Ricán játszódó valóságshow-ból kedden este a lányok szavazhattak ki maguk közül valakit. Most már ők is csak ketten maradtak.TV + BulvárOrigoÉden Bence felkeresné Hotel-beli szerelméthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-eden-bencenek-voltak.htmlA finalisták közül épp, hogy kieső Bence az Éden Éjjelben mesélte el kalandjait Mariannával, Snjezanával és Tinával. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.