Gönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"

Gönczi Gábor terhesség válás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss interjúban.

Meglepődött rajta, mégsem érte váratlanul Gönczi Gábort, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós. A műsorvezető a hírről, állítása szerint, a sajtóból értesült, két nappal a válásuk kimondása után, ahol személyesen is találkoztak Csillával.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Én is egy újságból tudtam meg a válás után két nappal, hogy gyermek fog születni. (...) Tudtam, hogy ez be fog következni, és igazából örülök, hogy megtalálta a lelki békéjét. A mi házasságunkat egy gyerek nem oldotta volna meg"

A műsorvezető emellett azt is elárulta, hogy két hete volt a válóperük Csillával, ő azonban nem vette rajta észre, hogy kisbabát vár.

„Elfogadom a döntését, hogy nem akarta ezt személyesen közölni"

– tette hozzá Gönczi, aki most egy új szerelemben találta meg boldogságát.

Tatár Csilla blogján jelentette be, hogy terhes

"El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben" – írja. Bővebben erről ITT olvashatsz

Dzsudzsák Balázs miatt dugult be a Lánchídhttp://www.life.hu/news/20150521-dzsudzsak-balazs-a-dinamo-moszkva-focista-a-lanchidon-robbant-le-autojaval.htmlDzsudzsák Balázs valószínűleg sokat csuklott szerda délután, a Dinamo Moszkva sztárfocistája ugyanis az egész Lánchíd forgalmát megbénította autójával. News--Ez igen! Gyönyörű kismama Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20150527-tatar-csilla-a-fonogram-galan-mutatta-meg-milyen-gyonyoru-kismama.htmlTatár Csilla tegnap a Fonogram-gála háziasszonya volt. A műsorvezető nagyon csinosan mutatott fehér, rövid ruhájában.Trend--Így szavalt a 16 éves Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-tatar-csilla-a-petofi-tv-musorvezetoje-16-evesen-a-petofi-muzeumban-verseket-szavalt-es-elemzett.htmlAz MTVA műsorvezetője 16 évesen a Petőfi Múzeumban verseket szavalt és elemzett. Az archív felvételt a Petőfi TV-n láthattak a nézők, ahol Csilla mindenkit arra buzdított, most nyugodtan szóljanak be neki.TV + Bulvár--Gönczi Gábor: "A kisbabánk halála után üres maradt az életünk"http://www.life.hu/csalad/20150312-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-bevallotta-egy-gyermek-sem-menthette-volna-meg-a-hazassagat.htmlA műsorvezető ma már tudja, egy gyermek sem segített volna, hogy rendbehozza kapcsolatát Tatár Csillával.Család--Új partnerében is egykori feleségét keresi Gönczi Gábor?http://www.life.hu/bulvar/20150130-tonkreteszi-a-hazassagot-a-rovid-haj.htmlA válófélben lévő Gönczi Gábor hátközépig érő, szőkésbarna hajjal ismerte meg Tatár Csillát, akivel fél évvel ezelőtt zátonyra futott a házassága. Csilla évek óta rövid, szőke hajat hord, a Fókusz műsorvezetője, úgy tűnik, hogy továbbra is a hosszú hajat kedveli.TV + Bulvár--Gönczi Gábor messzire menekül, hogy kiheverje válását http://www.life.hu/intim/20150122-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-felesegetol-tatar-csillatol-valo-valasa-utan-ausztraliaban.htmlAz RTL Klub mosolygós műsorvezetőjét megviselte válása feleségétől, Tatár Csillától. Gönczi Gábor nemsokára Ausztráliába utazik felejteni.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.