Varga Izabella színésznő visszaélés Barátok közt RTL Klub fogyasztótabletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Balogh Nórájának ügyvéd segítéségét kellett igénybe vennie, ugyanis nevével reklámoztak egy fogyasztószert.

Varga Izabella sokat tesz azért, hogy remek formába lendüljön: a rendszeres tréningek során személyi edző is segíti. A színésznő sosem venne igénybe a fogyáshoz csodaszereket, ezért duplán bántotta, hogy a nevével hirdették a fogyitablettákat – írja a hot!.

Forrás: RTL Klub

„A forgalmazó visszaélt a nevemmel, az arcommal. Sosem szedtem és nem is szednék ilyen „csodaszernek" kikiáltott bogyót! hazugság a hirdetésük, miszerint annak köszönhetően fogytam tizenhat kilót. Megtettem a jogi lépéseket az ügyben" - magyarázta a színésznő.

Berki százezerért levetkőztette Varga Viktorthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-szazezerert-levetkoztette-varga-viktor-enekest.htmlA műsorvezető licitálni kezdett Varga Viktor izéjére, az énekes pedig csak százezer forintért volt hajlandó eladni a különlegességét.TV + Bulvár--Gönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"http://www.life.hu/bulvar/20150528-gonczi-gabor-a-sajtobol-ertesult-rola-hogy-tatar-csilla-terhes.htmlKét nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss interjúban.TV + Bulvár--Cseke Katinka szívinfarktust kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-szerepe-szerint-szivinfarktust-kapott.htmlA színésznő elárulta, szerencsére enyhébb lefolyású szívrohamról van szó és hamarosan összeszedi magát.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huMogyoródon felejtette útlevelét a Forma1 pilótájahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-mogyorodon-felejtette-ulevelet-a-forma1-es-versenyzo-david-coulthard.htmlNem egyszerű egy Forma1-es pilóta élete! Néha azt sem tudja, éppen melyik országban versenyzik, majd rohan tovább a reptérre, hogy újabb pályán próbálja ki magát. Így fordulhatott elő Budapesten a galiba, amit rendkívüli módon oldott meg tolmácsa.TV + BulvárAFPBoggie nem szeretne Conchitás szakállat!http://www.life.hu/bulvar/20150528-boggie-az-eurovizio-magyar-versenyzoje-fonogram-dijat-nyert-es-nem-szeretne-conchitas-szakallat.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után kapta mikrofonvégre Csemer Boglárkát.TV + BulvárHoppá! Éden Laura biztos, hogy kizárja párját a nyereménybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-eden-laura-biztos-hogy-kizarja-parjat-a-nyeremenybol.htmlAz Éden Hotel fináléjában hűségpróbát kell kiállniuk a játékosoknak. Laura eldöntötte, nem lesz hűséges. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.