Berki Krisztián bekukkantott Cinthya dekoltázsába

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator -
TV2 Cinthya Dictator mellek dekoltázs kukkolás Éden Éjjel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó adás, utolsó fotó, ilyenkor már mindent szabad? Berki Krisztián fogta magát és benézett Cinthya Dictator mellei közé.

Péntek este lesz a TV2 Éden Hotel műsorának fináléja. Cinthya, aki az Éden Éjjel műsorát vezette, csütörtök este volt látható utoljára szerepkörében. A búcsú alkalmából Cinthy műsorvezető társa, Berki Krisztián a lány bájait mustrálta, méghozzá elég látványosan.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

"Ma van az utolsó adásom! Nagyon szépen köszönöm, hogy mellettem voltatok! Tudom, hogy rengeteget kell még tanulnom! Számomra egy hatalmas kihívás volt, és azt hiszem, sokat fejlődtem!" – írta a kép alá Cinthy.

Baleset érte Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-sebestyen-balazst-a-class-fm-musorvezetojet-baleset-erte-nem-tud-jarni-sem-lehajolni.htmlBaleset érte a rádiós fenegyereket, aki egy életre megjegyezte, hogy otthon nem barkácsol többé.TV + Bulvár--Visszaéltek Varga Izabella nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojenek-nevevel-visszaeltek.htmlA Barátok közt Balogh Nórájának ügyvéd segítéségét kellett igénybe vennie, ugyanis nevével reklámoztak egy fogyasztószert.TV + Bulvár--Cinthya Dictator kibukott a bulvármédiárahttp://www.life.hu/bulvar/20150528-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-fotos-kibukott-a-bulvarmediara.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője nem érti, smink nélküli fotójára miért csapott le úgy a bulvár, mint egy leopárd a zsákmányára.TV + Bulvár--Mogyoródon felejtette útlevelét a Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-mogyorodon-felejtette-ulevelet-a-forma1-es-versenyzo-david-coulthard.htmlNem egyszerű egy Forma-1-es pilóta élete! Néha azt sem tudja, éppen melyik országban versenyez, majd rohan tovább a reptérre, hogy újabb pályán próbálja ki magát. Így fordulhatott elő David Coultharddal Budapesten a galiba, amit rendkívüli módon oldott meg a tolmácsa.TV + BulvárAFPHorváth Éva visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/bulvar/20150529-horvath-eva-uj-musort-kapott-a-viasat6-csatorna-sztar-gokart-musoraban-ter-vissza-a-kepernyore.htmlGokarttal versenyeznek majd a celebek a Viasat6 legújabb, Sztár Gokart című műsorában, melynek házigazdája Horváth Éva lesz. TV + Bulvár--Miért nem dolgozik Alekosz?http://www.life.hu/bulvar/20150528-miert-nem-dolgozik-alekosz.htmlFriderikusz Sándor következő ottalvós vendége Alekosz lesz. A műsorvezető azt is kideríti, miért nem dolgozik a görög csődör.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.