Damu Edina: "Pórul járhat Roland, ha hűtlenkedik"

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
Damu Roland feleség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland felesége, Edina, azt állítja, kegyetlen módon torolná meg, ha férje megcsalná.

Úgy tűnik, hogy Damu Rolandnak a vékony, magas, hosszú barna hajú nők a gyengéi. Felesége, Edina első ránézésre nagyon hasonlít Vajna Tímeára, akivel két év három hónapig élt együtt, majd a börtönben végezte. Lehet, hogy a két nő habitusában is van némi hasonlóság, ugyanis Edina sem hagyná szó nélkül, ha Damu megcsalná.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


Damu Roland nem csinált titkot abból, hogy Palácsikot rendszeresen megcsalta, ráadásul ez vezetett ahhoz a végzetes estéhez, aminek a következménye 4 és fél év letöltendő büntetés lett. Vajon felesége, akit a pszichiátrián ismert meg majd a börtönben vett el, Damu Edina Mona tart-e attól, hogy ő is hasonló sorsra jut?

Velük csalta meg Palácsikot Damu

Egymásnak estünk, és k...féltünk. Palácsik a k...félés közben folyamatosan azt kérdezgette: „Na, jobb a p...nám, mint Zitáé?" (így hívták az egyik csajomat), „Na, így b...sztad meg Jutkát is?" (az is a csajom volt), „Reginával is így k...rtál?" (ő is a csajom volt). Folyamatosan az járt a fejemben, hogy honnan tud ezekről.

Szerinted hasonlítasz Palácsik Tímeára?
„Szerencsére nem hasonlítok különösebben Palácsík Tímeára, több ezer nő vékony, magas és hosszú barna hajú. Szerintem csak ennyi a hasonlóság közöttünk, ha egyáltalán akad valami.

Boldog vagy, hogy megismerd Rolandot és megszerezted magadnak?
Első látásra szerelem volt köztünk, nem kellett női praktikákat bevetnem, hogy megfogjam. Csak egymásba szerettünk. Damu Roland feleségének lenni nagyon is jó dolog. Mint férj, és mint férfi csodálatos. Mint társ, mint barát, mint szerető.

Veled hogy viselkedik Roland?
Egy kapcsolatban mindenhez két ember kell. Ha én nem úgy viselkedem rosszul Rolanddal, akkor ő sem fog velem. Mondjuk, ha vacsorával vár és én unott arccal bevonulok, hogy kösz, most nem vagyok éhes, akkor nem lepődöm meg, ha egy idő múlva nem vár vacsorával. Mindenhez két ember kell.

Szerinted a börtön változtatott Roland jellemén?
Minden embert minden életesemény megváltoztat. Az, hogy ő most átélt szomorú öt évet, nyilván sok mindenen elgondolkodtatta. Ezalatt az idő alatt én vártam rá. Túl kellett élnem, amiben volt jó és rossz is.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

Milyen érzés beszélőre járni?
Roland esetében egész egészen más, furcsa, ugyanis ő ártatlanul ült. Egy asszony akkor is kitart a férje mellett, ha azért csukják le, mert lopott és csalt, és tisztában van vele, hogy a bűneiért le kell ülnie több évet. Rolandhoz bemenni más volt, ő ártatlanul került börtönbe. Hogy a bírónő olyan ítéletet hozott, amelyben bűnösnek találta..... de ő leülte. Bent sem úgy álltak hozzá., mint egy bűnözőhöz. Mindenki nagyon jól tudta, hogy a Rolandnak nem ott a helye. Így más érzés volt bemenni hozzá.

Roland nem titkolja, hogy mindenkit megcsalt, te nem félsz attól, hogy erre a sorsra jutsz?

Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, ha az lennék, akkor nem mentem volna hozzá egy ismert színészhez, aki köztudottan nőcsábász volt korábban. Nem gondolom, hogy meg fog csalni, de nem is ellenőrizgetem a telefonját. Úgy gondolom, ha otthon megkap mindent, szívesen jár haza a feleségéhez, család várja otthon, ha nincs miért, akkor miért csalna meg? Próbálok úgy viselkedni, ne legyen oka.

És ha mégis megteszi?
Szoktam ezzel viccelődni, nyugodtan megcsalhat, csak meg ne tudjam, mert utána nem lesz többet mivel... De velem még a hangját sem emelte fel és nem is próbált megütni, pedig a nőverés emlematikus figurája lett.

Szoktatok Palácsik Tímeáról beszélni ?
Nem szoktunk erről beszélni. Otthon sohasem volt téma, már a három év alatt, amikor a börtönbe ült, a múltnak ezt a részét lezártuk. A börtönben megbeszéltük, hogy tudunk egymásról, innentől csak előre nézünk. Tisztáztuk egymás idézőjeles, emberi bűneit, hibáit. Nem része az életünknek Palácsik Tímea. Neki is megvan a saját boldog élete, nekünk is, semmi közös nincs már az életünkben. Nyilván a könyv írásakor szóba került, de próbáltam nem rózsaszín ködön át nézni a dolgokat, hanem kicsit objektíven.

Vágytok közös gyerekre?
Igen, nagyon, hármat szeretnénk. Már belefogtunk a bébi gyártásba, bármikor jöhetnek a babák, a jó istenre bíztuk, mikor érkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.