Irigy Hónaljmirigy klipforgatás börtön Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napra börtönbe vonultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai – na, nem követtek el semmi rosszat, csak egy kisfilm forgatása miatt kerültek hűvösre.

Az IHM egy ételfutár cég felkérésére forgatott a napokban három kisfilmet, ezzel egy új területen is kipróbálták magunkat a fiúk - még a forgatókönyvet is maguk írták.

Forrás: redlemon

„Az első napon a fóti filmgyárban rohangált a hét törpe és a jól megtermett Hófehérke. A második napon két budapesti szórakozóhelyen forgott a kamera és az összeszokott stáb – ezekben a filmekben a „Keresztapa" és a „Tango és Cash" egyes jelenetei mirigyesednek meg. Évek óta Indiánék gyártják a klipjeinket, teljesen egy hullámhosszon vagyunk velük, mindig nagyon jó hangulatban telnek a forgatások. Ez már a sokadik közös munkánk, a legutóbbi videónk a „Nincs fuxa jáj" már átlépte a három milliós nézettséget, de több klipünk hat milliónál jár a legnagyobb videómegosztó portálon" – mondta Varga Győző

Varga Viktor kibukott! Nyíltan bírálta a bulvármédiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-varga-viktor-enekes-kibukott-az-egyik-napilap-cikke-miatt-es-nyiltan-biralta-az-cikket-iro-ujsagirot.htmlElege lett az énekesnek: egy felháborodott levélben kérte ki magának, hogy hülyét csinált volna belőle Berki Krisztián.TV + Bulvár--Radics Gigi szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-szerelemre-es-egy-igazi-tarsra-vagyik.htmlNemrég érkezett haza Amerikából a Megasztár-győztes énekesnő, aki bevallotta, most már nagyon vágyna egy társra.TV + BulvárOrigoTóth Gabi: „Nem akarok életem végéig médiaszemélyiség lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150529-toth-gabi-enekesno-bevallotta-nem-akar-mindig-mediaszemelyiseg-lenni-es-van-b-terve-az-eletre.htmlAz énekesnő B tervvel állt elő: elmesélte, mire vágyna pár év múlva, amikor már nem futna úgy a médiás szekere.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMost derült ki! Különleges védelemben részesült a hazánkban koncertező Michael Jacksonhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-michael-jacksont-mesterloveszek-vedtek-mint-a-legvedettebb-allami-vezetoket.htmlMeglepő információ derült ki a megboldogult Michael Jakson budapesti látogatásával kapcsolatban.Olyan védelem járt a világsztárnak, mint a legfontosabb államférfiaknak!TV + Bulvár--Éden Barbara végleg abbahagyja a pornózásthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-eden-barbara-az-eden-hotel-3-gyoztese-vegleg-abbahagyja-a-pornozast.htmlÉden Barbara Lokival közösen vitte el a főnyereményt, fejenként tízmillió forintot kaptak.TV + BulvárOrigoMegsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.