Durva üzeneteket kap Baukó Éva

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta megtalálják Évát olyan emberek, aki a legagyamentebb üzenetekkel bombázzák őt. A lány állítja, akkor zaklatják a leginkább, amikor szexis képet oszt meg magáról.

"Egyelőre egyáltalán nem zavar, inkább csak kiröhögöm ezeket, annyira szánalmasak. Több ismerősöm tanácsán felbuzdulva elkezdtem heti összesítést készíteni a legnagyobb troll palikról, akiknek közzéteszem a szavaikat. Nyilván nem ebből akarok megélni. Szerintem az embereknek ezzel csak vidámságot okozok - annyira viccesek és röhejesek. Egyébként nem mindet szoktam kitenni, csak a legdurvábbakat, mert nem akarok az agyára menni az ismerőseimnek" - nyilatkozta a Borsnak az egykori valóságshow-hősnő.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

Éva rajongói nagyrészt férfiak, általában ők tesznek neki ajánlatokat, de van, hogy nők is megdicsérik, szidni azonban kevesen szokták. Előfordult olyan is, hogy megkérdezték, leszbikus-e.
"Érdekes módon annak ellenére is, hogy a stílusom miatt alapból egy megosztó személyiség vagyok, és jellemzően a nők nagyon kritikusak egy­mással szemben, sőt a félté­kenység miatt inkább marják egymást, nekem jó fej nők üzengetnek. Szinte csak dicsérnek, vagy kedves dolgokat írnak, nem szemétkednek" - mondta a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.